Når vi indlægges på især BRØNDBY LUND indlægges vi også til tilsløret tvang…….. og her mener jeg umenneskelig skøn FÆLLES sang. Kroppen har tusind kilometer i sekundet ikke tid til at sidde stille og hva nu hvorfor skal jeg sidde med til morgen- forsamling når øjnene ikke kan se ud eller koncentrere sig mig om en sang mappe, stole der skal samles så vi i flok kan holde morgenmøde med indlagt tvangs sang. Bagefter er der gennemgang af vores respektive mål for dagen….mål ?? sidde ned og ryge cigaretter ? Den lange vej til kiosken som nu ikke ekstistere længere fordi alle rygning blev forbudt og patienterne forsvandt selv om der også er er brug for andre ting men næ…… MIn første indlæggelse var et mareridt….så mange ting man skulle …og både morgen sang 2 gange og en gang om eftermiddagen til eftermiddagsmøde som foregik før aftensmad kl 18. Og alt det man skulle melde sig til..mindst en opgave som at skylle af efter mad eller tjansen med at dække bord men jeg kunne ingenting da jeg vitterlig var meget syg……. forbandet psykotisk og kaotisk. Hvor jeg dog bare havde brug for lidt menneskelig samvær eller at få lov til at sove færdig…..toilettet var en tiltrængt tilflugtssted – et sted hvor man kunne være alene , for det meste. Det eneste der har fået mig videre er de mennesker jeg har været indlagt med som jeg kunne tale med om alt det der gjorde ondt eller om min forvirredede verden jeg ikke selv kunne overskue……..og så besøg af en bekendt der havde sin hest med som red i brøndby skoven…..hæ men ikke om jeg vil indlægges igen uha uha de plejer at sende mig til Sankt Hans men så er det jeg lader mig udskrive…….hva ska jeg dér??? Det er jo indgang til livet jeg mangler og et klap på skulderen af en der kan li mig og ikke psykiatikerens bedøvende piller der tager al kreativivitet ud af mig.  ????? Fællessang og morgengynmastik så har man da vist også fået nok for den dag……uha

Skriv Kommentar

Din email og IP-adresse vises ikke offentligt, men kan ses af Outsideren og forfatteren, som har skrevet bloggen.