Det antipsykotiske middel Zyprexa har vakt begejstring og forargelse. Begejstring fordi det har en god effekt på psykoser og skizofreni, og forargelse fordi medicinalfirmaet bag, Eli Lilly, har gjort alt i sin magt for at fremme salget. Herunder at skjule den tydeligste bivirkning: Massiv overvægt.

Outsideren har fulgt et lægemiddel – og kommer med alternativer

En kommentar

  1. Johnny conchas

    Har haft diagnosen skizoaffektiv siden 2005 ca. Har andre sygdomme og er ny oppe på 50 tabletter om dagen, bare det i sig selv skulle jo ikke være sundt, min psykiater foreslår at jeg igen prøver zyprexa, men jeg ønsker mest noget beroligende om zyprexa giver mig dette ?, hvad gør jeg nu!.

    Svar

Skriv Kommentar

Din email og IP-adresse vises ikke offentligt, men kan ses af Outsideren og forfatteren, som har skrevet bloggen.