Har du noget på hjerte?
Kunne du tænke dig at blogge for Outsideren.dk? Er du sindslidende, pårørende eller har du såre simpelt en mening om psykiatrien, som du føler behov for at lufte? Så kom og bliv en del af vores stærke blog-team. Du behøver hverken erfaring eller specielle kompetencer – her er plads til at rumme alle, store som små. Gruppen er et lukket og trygt forum, hvor vi konstruktivt støtter hinanden og sammen hjælper hverandre til at blive bedre. Her brainstormer vi de gode ideer og henter inspiration fra egne samt andres horisonter.
Outsideren kan og skal rumme alle og sammen kan vi få blogdelen til at blomstre og spire og på den måde nå ud og favne vidt og bredt. Skulle der være behov for det, stiller jeg hellere end gerne min egen tid til rådighed til at hjælpe, hvor og hvem jeg kan.

Kom hid – fold dig ud kreativt og find din stemme i en meget essentiel diskurs.

Med dig ind i denne gruppe og du er allerede halvvejs.

Det er min egen erfaring, at det at blogge, kan virke selvterapeutisk. Den sværeste blog jeg nogensinde har skrevet er denne, om dengang jeg havde indbrud i min lejlighed og blev forulempet. Den var hård at skrive og stadig i dag hård at læse, men hjalp mig med at sætte et vigtigt punktum og selvom jeg åbnede op og gjorde mig selv en smule sårbar, fik jeg SÅ megen styrke ud af det ligeså. Jeg skal advare, den er lidt barsk at læse.

Vi har alle en ret til at blive hørt og forstået i håb om at mindske det tomrum, der ofte eksisterer imellem det psykisk syge og personer uden kendskab eller forståelse for diverse sindslidelser.

Skriv Kommentar

Din email og IP-adresse vises ikke offentligt, men kan ses af Outsideren og forfatteren, som har skrevet bloggen.