Begyndelsen 1

 

Start med begyndelsen….. Men hvor er begyndelsen???
Jeg kan ikke sige, lige der, eller da jeg blev 27 år, da blev jeg syg.

Jeg har nok altid følt at jeg var anderledes. Som teenager havde jeg helt klart en følelse af at være anderledes.
Men er det ikke sådan det er, at være teenager? Hormonerne, tankerne og vennerne trækker i hver sin retning.

Mit første halvhjertet selvmordsforsøg var som teenager.
En håndfuld Panodiler blandet med lavt selvværd, følelsen af at være helt alene, tomhed, ikke kunne leve op til de ønsker jeg mente mine forældre havde, ikke kunne leve op til mine egne ønsker, ikke at kunne noget, ikke at være noget og smerten inden i, det hele var så massivt som en tung dyne. Men der skete ikke noget og jeg sagde det ikke til nogen.
På en eller anden måde, fik jeg overbevist mig selv om, at sådan havde alle teenagere det og at de var meget normalt.
Den bedste måde at klare verdenen på, er ved at lade om om…. Jeg lavede min facade, den var effektiv.
Jeg ved ikke om der gik uger, måneder eller et år, men de massive følelser vendte tilbage og det var svært at holde ud og at være i.
Mit anden selvmordsforsøg var med barberblad, det var da den værste svigende smerte jeg nogen siden havde påført mig selv. Jeg kunne ikke skære dybt nok pga. smerten, så jeg stoppede igen.
Jeg fortalte det ikke til nogen.

I dag er jeg 37 år, jeg er gift og mor til to dejlige drenge. Jeg har diagnosen bipolar.
Når jeg ser tilbage, kan jeg godt se, at det var depressionerne der startede der.
I dag er jeg for stor en kylling til at kunne begå selvmord, jeg tør ikke, tænk nu hvis det gør ondt. Men de massive følelser vender sommetider tilbage og de er lige så bundløse som da jeg var teenager. Forskellen er bare, at jeg i dag, ikke er bange for at være anderledes og jeg ved, at det går over igen.

Det har været meget grænseoverskridende at skrive om mine selvmordsforsøg, da jeg helst har villet skjule dem. Heldigvis lykkes de ikke og det var jo heller ikke livet jeg ville slå ihjel, det var jo mine følelser, de voldsomme, massive og intense følelser.

Skriv Kommentar

Din email og IP-adresse vises ikke offentligt, men kan ses af Outsideren og forfatteren, som har skrevet bloggen.