Er der noget jeg endelig har lært er alt hvad vi gør, tænker eller siger et valg.
Man har altid et valg, nogle gange er jeg bare så skide god at jeg ikke lige ser mine valgmuligheder og derfor handler ret hurtigt, og dumt.

Jeg var sammen med min dejlige x kæreste igen, hvornår lærer jeg dog at hun ikke vil mig noget godt?
Hm det handler også om at for mig er hun mit stand punkt min verden mit fundament mit sted at arbejde fra min tryghed, og når hun så forlader mig vælter hele min verden.
Med en fuckt up familie og venner der ikke forstår de sygdomme jeg render rundt med hvor fanden skal jeg så finde min støtte?
Mit standpunkt?

Når min x skrider får jeg rigtig mange tanker om hvad med vores barn, kommer der nu en anden mand som tror han skal være far?
Hvad nu hvis min datter og ham ikke kan lide hinanden?
Det er en frygtlige tanker og at have det sådan.

Nå men altså min kære x skred for omkring 14 dage siden igen, jeg når ikke at tænke da hun skriver over facebook det er slut går der ikke 2 minutter før jeg havde spist 50 piller.
Folk siger det handlede om opmærksomhed og det er vigtigt for mig at fastslå at det gjorde det ikke, jeg var sikker på mit valg om jeg skulle væk herfra og videre.
Jeg var følelses løs nærmest i hele kroppen et kvarter efter jeg havde spist alle de piller her, og det hele sejlede rundt i hovedet, jeg var mega svimmel og havde migræne.

Jeg beslutter mig for at det er alt for ubehageligt at have det sådan og det skal bare overståes som i nu, jeg prøver at rejse mig men falder ret hurtigt, hvorefter jeg beslutter mig for at kravle ud i køkkenet for at skære halsen over på mig selv.
Jeg var jo alligevel nærmest følelses løs.

Da jeg er på vej ud i køkkenet kommer jeg til at kigge på min arm hvor min datters navn står i det sekund fortrød jeg og bad om hjælp, jeg var i øvrigt også begyndt at kaste rigtig meget op.
Min søster kommer over til mig og får ringet 112, ambulancen kommer forholdsvis hurtigt og jeg kan bare mærke hvordan det hele sortner for mit blik,

Jeg kommer på sygehuset og får en slange i halsen og da de er færdige med at tage en del ud fra mave sækken får jeg flydende kål som jeg skulle drikke hvilket rent faktisk var ret ulækkert.

Jeg kæmper stadig med at få lov til at komme ind på mit borderline forløb.
Jeg har bedt om hjælp i over et år nu, og ja jeg tager ansvar for denne handling, men hvis jeg nu havde fået hjælpen kunne det rent faktisk være jeg havde haft redskaberne til at håndtere det anderledes.

Det snart Jul en god tid for mange, men desværre ikke for mig jeg hader julen, selvfølgelig kommer jeg til at holde den for min datter men personligt er det en lorte tid for mig.
I år har jeg desværre ikke min datter.

Jeg har det hårdt med at se på mit barns mor, men jeg vil aldrig droppe mit barn for at slippe for at se på hende, og somme tider kan de her rimelige hardcore selvmords tanker godt vende tilbage, men så længe jeg får det sagt eller skrevet at jeg har brug for hjælp når jeg at tænke det igennem istedet for bare at handle impulsivt.

Jeg ved godt der står mange forskellige ting her men jeg håber alligevel det er ok nemt at finde rundt i!

PS: Jeg håber ikke der er nogle der bliver stødt og rigtig god jul til alle i dejlige læsere/bloggere <3

Skriv Kommentar

Din email og IP-adresse vises ikke offentligt, men kan ses af Outsideren og forfatteren, som har skrevet bloggen.