Egen lejlighed. Min drøm. Nøjh,det var dejligt. Har paragraf 85 støtte var 5 timer om ugen. Mere støtte end da jeg boede på skov Møllehus. Samtidigt har jeg fordelene ved at være i egen lejlighed: plads,frihed,privatliv

Jeg er startet i et værested med super søde mennesker og god kreativ energi. Jeg får dyrket yoga fordi det er tættere på,og jeg kan nemmere komme til alle de aktiviteter jeg har i roskilde.

Men to skridt frem og et tilbage. Det at jeg dels nu kan slappe af og er tryg dels at jeg får den hjælp jeg skal have gør at jeg er åbnet op omkring vold og krænkelser de sidste år,jeg ikke har bearbejdet.derfor er jeg nu en tur på oringe psykiatrisk og har tilmed fået en diagnose jeg synes der passer skizoaffektiv psykose med depression adfærd. Og ændret i medicin. Nu giver vi træet op med roden.

 

Er i fuld gang med at opbygge mit netværk og har mange aftaler med måske venner i øjeblikket. Det er krævende at skulle investere i nye relationer. Man skal hele tiden syre forfra med t være den bedste version af sig selv.

Det er også svært at være flyttet.det praktiske går ikke helt efter planen,her rodet hurtigt og jeg får ikke købt ind.

 

Skriv Kommentar

Din e-mail adresse vises ikke offentligt.