Hej til dig der læser dette ,dette er mit første forsøg på et blog indlæg jeg er ikke så god til Det der med komma og punktum men håber dette giver en lille smule mening
Jeg har diagnosenerne borderline og paranoid skizofreni og sukkersyge og har været på førtidspension siden år 2002 og bor på social psykiatrisk boform og det har jeg i denne omgang gjort siden maj 2015 før dette ophold på samme boform boede jeg først i opgangs bofællesskab 2004til 2006 og Der blev Det vuderet at jeg var for syg til at bo flytter så ind på mit bosted og bor her fra 2006 til 2009 og har fået Det så godt (meget bedre)Så jeg kan klare “mig selv “Jeg for bevilget 15timers bostøtte om ugen (I hverdagen )jeg ender med at have 3timers bostøtte om ugen fordi kommunen bliver ved med at skære ned på det ender ud med at have 5timer om ugen men det er stadig for lidt så jeg må flytte ind på mit bosted som jeg flyttede fra i2009 det var lidt om min baggrund.og nu til mine tanker
jeg er i dag godt træt af at høre fra så mange andre at der ikke er plads til syge i dk og det er jo rigtig føler ikke at jeg har en plads i samfundet da jeg bare nasser af staten (min pension) og at jeg bare udnytter systemet på groveste måde her er det jeg har skrevet
 Der er meget her i livet jeg undrer mig MEGET over bla andet hvis man som barn bliver meget syg (kræft. Diabetes. Adhd og skizofreni aspegers angst og mange andre ting/årsager der kan komme til I barndommen/ungdoms årene der faktisk kan ødelægge sit voksne liv jeg mener at det eneste her i Danmark går ud på at hvis man ikke kan arbejde så er du ikke noget værd du kan ikke bruges til noget som helst andet end at se ned på. kontanthjælp og førtidspensionister er vidst de mest hadede personer/mennesker i Danmark og der bliver ikke hjulpet de her mennesker og der er mange der gerne vil have en pension (førtid) men ender med at begå selvmord fordi de føler sig overvåget af kommunens job center der er mange af de børn der har været ofre for en sygdom/skader i deres barndom/ungdoms år på grund af det de er født med eller har “fået” og det er der jeg tænker på om det ikke var en stor hjælp for politikerne at sende en cyanid kalium pille med ved første brev hvor man ikke kan sende den person ud på et job som ikke har andet til formål at køre den unge eller for den sags skyld også voksne mennesker der er et STORT problem for samfundet. At vis man har en førtidspension så skal du ikke have en livskvalitet for vis du har det så kan du også arbejde? Det jeg vil frem til er hvorfor skal man reddes af læger når man som barn bliver meget syg og det kan give skader på sjælen eller kroppen og hvorfor skal man reddes hvis man som voksen for kræft som også kan være så hårdt for kroppen at de ikke kan bruges til noget bagefter eller hvorfor redder man alle de der har forsøgt at “sige farvel til verden” (ved at forsøge at tage en overdosis medicin eller skære sin pulsåre over) når der ikke er plads til den person i det her samfund og staten ville være glade for ikke at skulle betale for kontanthjælp og pension til TABER BORGERNE jeg er selv syg men føler mig som en lort der kun nasser penge fra det offentlige og nyder at tage røven på systemet vi er ikke velkommen i verden hvis vi ikke kan klare os selv eller et job

SÅ DANMARKS POLITIKERE HUSK AT MEDSENDE DEN DER CYANID KALIUM PILLE SÅ KAN VI NÅR DEN ER SLUGT/KVAST IKKE VÆRE EN BYRDE FOR SAMFUNDET MERE MVH PIALOUISE NIELSEN

En kommentar

  1. Jeanette Mathiasen

    Det er sørgeligt at verden opfører sig sådan. At vi ikke føler os velkommen. At vi er en byrde.
    Godt du skriver hvad du tænker. ❤

    Svar

Skriv Kommentar

Din e-mail adresse vises ikke offentligt.