Loucia Annachanell Charlett Nørgaard har produceret denne film til Don’t fear the weird-festival 2017.  Filmen viser, hvordan hele familien med far, mor og barn rammes, selvom det kun er moren, der er syg. Vi følger Loucias kamp, fra hun ikke længere er i stand til at tage sig af sit barn, ind i behandlingen og ud på den anden side. Følg med på en stærk, emotionel rejse.

 

 

Om Forfatteren

Outsideren er Danmarks største online-magasin om psykiatri og psykisk sygdom, produceret af mennesker, der har prøvet psykiske lidelser på egen krop og sjæl. Outsideren er et talerør for folk med psykiatrisk brugererfaring. Outsideren tilbyder også Danmarks største blogger-univers for psykisk sårbare.

Skriv Kommentar

Din email og IP-adresse vises ikke offentligt, men kan ses af Outsideren og forfatteren, som har skrevet bloggen.