Min uforståenhed

 

Nu kommer vi snart foråret og sommeren i møde, som betyder ferie, rejse og camping, men det er det ikke for alle, mange af mine med beboere er på kontanthjælp el. resurceforløb, og der er bestemt ikke råd til at sparre op til ferie. Kommunen har sløjfet de penge bostedet egentlig skulle bruge på en ferie, hvilket jeg synes er vildt uretfærdigt, hvordan skal vi ellers komme på ferie?

 

Uretfærdigt

I dag slog det mig, hvor uretfærdigt det er. Vi høre hele tiden på at nu skal den ene personale på ferie og så den anden, og det kan blive ved, de er på 2-4 ferier om året, jeg er faktisk ret træt af at høre på det, for vi kommer jo ingen steder på ferie andet en 1 dags ture, jeg ved godt de arbejder for pengene, men det gør vi sgu osse, bare mere mentalt. Jeg får det lidt træls når de sådan snakker om at de skal på ferie, de tænker nok ikke over at det er sådan, men det er det! Vi vil også have ferie, men den er blevet sløjfet fordi der skal sparres. På en eller anden måde er det en straf at være psykisk syg, det føles i hvert fald sådan på nogen måder…. Vi bliver afskåret fra det ene, det andet og det tredje, pga en økonomi der ikke rækker til hvad, en med arbejde kan. Det er unfair!

 

 

Skriv Kommentar

Din email og IP-adresse vises ikke offentligt, men kan ses af Outsideren og forfatteren, som har skrevet bloggen.