På kanten- og næsten lige ved.

Det som om nogle ting går lettere end andre, og nogle ting bedre for nogle end andre. 

Ja faktisk tror jeg vi alle kender en der altid er næsten og lige ved at få en form for succes, om det så er eget firma – eller personlig udvikling. 

Jeg har været næsten og lige ved rigtig mange gange – næsten og lige ved at få en uddannelse, næsten og lige ved at gennemføre en HF, ja jeg kunne blive ved. 

For fælles er alle gangene er det ikke rigtig lykkedes og jeg ryger tilbage i et hul, et sort hul hvor det er næsten er umuligt at komme op fra. 

Tanker om at tage herfra lyder ikke så ringe endda – det har også været lige ved og næsten. 

Jeg er nu 25år, og for nogle år siden fik jeg konstateret borderline, hvilket jeg gik i terapi for! DET LYKKEDES *highfive* 

Jeg har en datter hun er simpelthen det dejligste på denne jord – der var også engang jeg tænkte at morens og mit samarbejde ville være perfekt – ja det var vel også bare næsten og lige ved. 

Nå men altså nu står jeg her 25 år, jeg arbejder 23 timer om ugen og får min fede hyre af kontant hjælp (ironi kan forekomme i den foregående sætning) 

Men ingen uddannelse. 

Kommunen siger hvis jeg er en stor dreng kan jeg måske få et flex job, ja det er så et par år siden vi snakkede om det, og siden da skete der ingenting = lige ved og næsten. 

Gad vide om der nogensinde kommer til at ske noget som lykkedes sådan med sikkerhed! 

Jeg sværger mellem liv og død, jeg sværger mellem et flex job og intet. 

Jeg sværger imellem tvivl Om mig mig liv og hvad jeg skal herfra. 

Er det måske på kanten til at slutte?

Skriv Kommentar

Din email og IP-adresse vises ikke offentligt, men kan ses af Outsideren og forfatteren, som har skrevet bloggen.