Status. På en lang rejse. Begyndte med mobning,dødsfald,seksuelle overgreb og fraværende forældre. Fortsatte i vold,voldtægter,fysiske skader og indlæggelser. Det var det negative. Det positive var penne vennerne, de gode kærester og enkelte venner, terapien,bosteder er,en af os uddannelsen, Recovery kurser på ark og at genfinde min kreativitet. Det neutrale var gymnasiet,arbejdsprøvningerne ,dansedaghøjskolen, væresteder er,rejserne,koncerterne,hjemløshed en,de mange forskellige boformer,universitetet.

Jeg er 37. Nogle dage overvælder alt mig,andre dage kan jeg klare alt. Og jeg kan aldrig forudse,om det bliver en god eller dårlig dag. Men jeg kan se,at jeg knokler som en okse, og nu er det snart 1år siden,jeg flyttede i lejlighed. Og jeg ser det  liv jeg har skabt: nogenlunde fornødent rengøring og madlavning, serier,bøger, aktivering i centerterapien,det kunstneriske værksted på oringe og fast besøg i perron 1 Krea gruppe. Tillid til 85# støtte og diagnostisk sikkerhed i stedet for selvdiagnosticering. Personligheds forstyrrelse/borderline og visitation til dat gruppe. Jeg har 2 veninder og 8 facebook venner,og min nabo synes jeg er mærkelig. Jeg har været indlagt et par gange,og været i byen et par gange. Men prøver at undgå det,begge dele,og mændene. Jeg er på vej til at anskaffe mig en kat.

Mit liv er medicinere til, skånsomt og klinisk renset for alle former for spontanitet,og måske en smule kedeligt.

Men lige præcis ovennævnte pakke gør,at jeg fungerer bedre end nogensinde. Jeg har selv valgt mit liv. Stærk og sårbar. Jeg kan ikke leve på en pub som i 20 Erne. Jeg kan ikke leve i storbyen. Jeg har ikke overskud til forkerte venner. Er jeg ensom,ja 😀 er det på grund af min sygdom,ja. Jeg skærer folk af ved mindste tegn på svigt. Jeg kunne lades som om,og være en pleaser og så skære i mig selv,når jeg kom hjem, men nej. undskyld dem der cutter,jeg siger ikke det er pleaser genet,men for mig var det og er det,det,der er min største fjende. Andres forventninger, derfor har jeg udviklet mig til en sublim menneskekender og kan forudsige de fleste mennesker.

Men det skal ikke altid være sådan. Jeg vil gerne have en karriere,sejle havkajak,evt lave frilligt arbejde igen. Jeg vil gerne møde den eneste ene og evt få børn. Jeg vil gerne have store selskaber på besøg og rejse jorden rundt.

Men ikke nu.

Stabilitet,kedsomhed,forudsigelighed og fuck,hvad andre mener. Det er Recovery for mig. Så status herfra. Jeg er tilfreds. Jeg klarer det eddermanme godt.

 

God sommer.

En kommentar

  1. Bs-bredahl

    <3 tak fordi du deler. det er så fint. <3 og glæd dig over at få katten ind i dit liv. selvom jeg ABSOLUT mest er hunde-menneske, så er jeg SÅ glad for den ro som min kat også giver mig. det er en dejlig følelse når katten finder vej til dig og spinner ved dine fødder. <3 ha en dejlig sommer <3 mvh Birgitte Sofie

    Svar

Skriv Kommentar

Din e-mail adresse vises ikke offentligt.