Lige om lidt slutter sommerferien og vi skal alle tilbage til vores vandet rammer med skole, job, aktiviteter osv. Når jeg skriver Vi, så mener jeg (ud over resten af Danmark) mine tre børn og mig…… efter 7 uger væk fra skolen og med dage der har været fuld af sol og sommer – leg, fis og ballade – og is i bjergevis, er vi snart der igen hvor vækkeuret tinger 06.45, der skal laves madpakker, lektier og sengetiden er ikke længere der hvor solen er væk fra himlen blå….. Jeg skal også tilbage til trædemøllen igen. Jeg er alene med de tre børn – i en 7/7 ordning, hvilket betyder at jeg i den ene uge både er MOR (med stort), kok, rengøringsdame, lektiehjælper/assistent, opdrageren, opfinderen, samarbejdspartneren, ect. Ect. Jeg har mange roller de uger hvor jeg har mine børn. Samtidige skal jwg følge op på tre hjemmesider dagligt vedr. Lektier, skema ændring, SFO/klub, deres fritidsaktiviteter OG legeaftaler, ej at forglemme. OG så siger man det er nemt at ha børn…..:-) og mine børn er også nemme. De er hjælpsomme og gode til at passe på deres mor – det er ikke dem slider på depoterne. For når jeg kommer hjem fra arbejde så har jeg faktisk rigeligt med overskud til både lektier og madlavning – vi hygger og får det meste ud af de timer vi har sammen. Men så kommer alle de der hjemmesider man skal følge op på – OMG. Har tre dejlige børn som hver har :

1 side til deres SFO/klub

1 side der skal tjekkes vedr lektier

1 side med info fra deres skole/klasselærer

så ved sygdom og eller ferie skal jeg ind 6 forskellige steder og meddele at mine børn holder ferie/fri eller er syge.  PLUS at klasselærer også lige skal ha en mail….. så blir man dælme træt og den kan altså godt glippe en gang eller to i svinget.

Jeg elsker mine børn – de er min drivkraft og det er pga den jeg er her idag. De skal ikke vokse op uden deres mor – det er deres skyld jeg ikke gav op da jeg for 2,5 år siden blev indlagt på psykiatrisk afdeling i Roskilde. De er i aller højeste grad grunden til at jeg er hvor jeg er idag……. tilbage fra ferie – tilbage i trædemøllen – tilbage til livet.

 

 

Skriv Kommentar

Din e-mail adresse vises ikke offentligt.