Det er oppe i tiden at skrive et brev til sit yngre jeg. Konceptet er for mig en fantasi, hvor jeg får lov at rejse i tiden,og gøre livet om, med den viden,jeg har nu. Jeg ved ikke hvad det vil føre med sig. Men jeg vil prøve at kaste mig ud i det, og se,om jeg får det bedre af det.

  • Kære Janni. Du er elsket,præcis som du er. Du vil opleve modgang i livet, men det betyder ikke, at du skal ændre dig eller give op.du må beslutte at være modig, og vide at modgangen gør stærk. Du er barn,du gør ikke noget forkert. Når andre svigter,er det ikke din skyld. Når du bliver voksen,kan det være,du opdager,at det du lærer nu, er forkert. Men vær ydmyg, og vid,at du og alle andre giver den kærlighed,de kan,til andre, på det tidspunkt de kan det. Du er tilvalgt,fordi du er født, du må have din egen virkelighed, personlighed,krop og tanker i fred. Hold dit hjerte åbent, nogle vil såre dig,mange vil elske dig. De fleste mennesker indeholder noget positivt, fokuser på det. Anerkend dine følelser. Vær nysgerrig, ærlig,loyal,dyrk dine interesser, tænk dig om,men følg dit hjerte. Søg hjælp til det, du ikke kan selv.
  • Det barn,der reagerer er ikke forkert,det er sundt. Selv om du måske først kan åbne som voksen, fordi du endnu ikke er udviklet, er der altid håb, du må aldrig give op. Skab i stedet et smukt liv, hvor du passer på dig selv og dem, du elsker. Prøv nye ting, prøv grænser af, og tilgiv.brug dine talenter,og tro på dig selv. Drøm og hav visioner. Leg.leg.leg.leg.leg. sig årh pyt, berolig dig selv,når du er bange,det går over, giv dig selv et kram,se alle de gode ting der sker, vær taknemmelig. Lær at sige undskyld. Skyld findes ikke, fejl er menneskeligt.behandl andre,som du selv vil behandles. Nyd livet. Vær blid ved dig selv. Glæd dig på andres vegne, og lad være at sammenligne dig med andre. Saml på gode minder,vej dine ord med omhu, du indeholder både gode og dårlige sider, det er okay at have dårlige dage. Men tag dig sammen alligevel. Du kan ikke være lykkelig hele tiden. Tanjen om frygten for livet,er værre end selve at leve livet. Du kan ikke være venner med alle, du kan ikke hjælpe alle, du behøver ikke mærke alt hele tiden, hav det sjovt. Bekræft andre. Kærlighed er accept af det,som er. Lige nu og her. Så tro på kærligheden,spil ikke spil for at være smart,du skal snyder dig selv og andre, tag de muligheder,der byder sig,prøv noget nyt engang imellem, og vær ikke et røvhul.
  • Hold fast,sæt grænser, tænk mindre over hvad andre tænker om dig. Brug dine sanser fornuftigt, udfordr dig selv, arbejd med forsvarsmekanismer og projektioner. Keep IT simple, stol på dig selv i junglen af råd om spiritualitet og sundhed. Uddan dig, læs,lyt,lær. Vær selvstændig,vær ansvarlig. Du er smuk lige som du er. Lad aldrig andre,fortælle dig andet. Snak med dem,der taler dit sprog,uanset at din integritet til tider følges ad med ensomhed.

Janni, 37 år, tilfreds.

 

Skriv Kommentar

Din e-mail adresse vises ikke offentligt.