Hej 🙂

Jeg er gået digt-amok, og vil lige høre hvad folket siger til det.

Jeg digter om alt, hvad der falder mig ind. De kommer til mig som ord, sætninger, og endda sommetider som hele digte. Og så har de det med, at komme til mig på uheldige tidspunkter, så jeg bliver nødt til at stoppe med det jeg laver, for at skrive på min mobils notesblok. I dag kastede jeg mig så ud i at digte på engelsk for aller første gang. Digtet er hentet fra min erindring om, hvordan det var at være langt nede, hvor alt er sort og håbløst. Lad mig gerne høre hvad I tænker, men ellers så håber jeg bare, at I vil kunne få noget ud af det.

 

Air

Breathe in

Hours

Breathe out

Infinity

Motion of time

Passes me by

Lying withered

In grey chrysalis

Heavy and light

Half dead

Empty

Motionless

Expressionless

Unable

 

-Sommerfuglen

Skriv Kommentar

Din email og IP-adresse vises ikke offentligt, men kan ses af Outsideren og forfatteren, som har skrevet bloggen.