I sidste indlæg skrev jeg om vendepunkter. Det blev lidt søgt. For det er selvfølgeligt ikke så sort/hvidt, at til hver fejl hører et vendepunkt, men skal mere ses som en proces, hvor man lærer og retter ind. Nogle gange kan det føles som om intet sker, andre omvæltninger kommer i klaser.

Men det startede egentligt med,hvad jeg ærgrede mig over jeg havde gjort/ ikke gjort i mit liv. Og som jeg har lært af. Efter sidste blogindlæg er jeg blevet bevidst om,at der er sindsygt mange ting,jeg ærgrer mig over. Og som jeg idag ville gøre anderledes.

Blandt andet…:

At jeg opsagde min elskede lejlighed til fordel for en fyr.

At jeg droppede behandling, venner og job for selvsamme kæreste.

At jeg nogensinde har været utro.

At jeg nogensinde har forladt en kæreste for en anden.

At jeg ikke blev i Århus og fik bolig,da jeg var hjemløs der.

At jeg smed alle mine minder ud i en psykose. (Billeder,gaver,dagbøger,breve).

Men nu er jeg her.egen lejlighed i Næstved. Single,selvvalgt. Opbygger et hjem og en garderobe. Indser jeg er romantisk og monogam. Og dyrker mig selv som den vigtigste person i mit liv. Og jeg tror på, at de fejl,vi begår,gør os til bedre mennesker.

Skriv Kommentar

Din e-mail adresse vises ikke offentligt.