Det kunne jo næste ikke passe bedre, nu hvor jeg alligevel er ved at starte op som foredragsholder på Lolland Falster og Sydsjælland. Jeg har tilmed også lige udgivet min selvbiografiske roman Anorektikeren og papvinen.

Jeg har været igennem en del i mit liv og har det udemærket idag, så jeg har en masse viden om recovery, jeg kan dele ud af til andre fagprofessionelle og sårbare. Jeg ved på egen krop, at det hjælp mig selv at have andre at se op til, andre der var kommet længere i deres recovery process end jeg var, andre der kunne inspirere til håb og små og større ønsker for fremtiden.

Jeg synes, der er mange vigtige ting at fortælle, bla at livet ikke stoppede, bare fordi jeg blev førtidspensionist. Det var faktisk her mit liv gik i gang. Jeg fik ro og mulighed for at forfølge min drøm om at blive forfatter, foredragsholder og bo på landet.

Det kan stadigt svinge lidt med mig, men intet i forhold til min purungdom. Jeg har muligheder idag, som jeg ikke havde troet realistisk for nogle år siden.

Om ca 10 dage får jeg svar på, om jeg vil blive kaldt til samtale til evt “ansættelse” hos En af os. Det bliver spændende. Kryds fingre for mig.

Skriv Kommentar

Din email og IP-adresse vises ikke offentligt, men kan ses af Outsideren og forfatteren, som har skrevet bloggen.