Det kunne jo næste ikke passe bedre, nu hvor jeg alligevel er ved at starte op som foredragsholder på Lolland Falster og Sydsjælland. Jeg har tilmed også lige udgivet min selvbiografiske roman Anorektikeren og papvinen.

Jeg har været igennem en del i mit liv og har det udemærket idag, så jeg har en masse viden om recovery, jeg kan dele ud af til andre fagprofessionelle og sårbare. Jeg ved på egen krop, at det hjælp mig selv at have andre at se op til, andre der var kommet længere i deres recovery process end jeg var, andre der kunne inspirere til håb og små og større ønsker for fremtiden.

Jeg synes, der er mange vigtige ting at fortælle, bla at livet ikke stoppede, bare fordi jeg blev førtidspensionist. Det var faktisk her mit liv gik i gang. Jeg fik ro og mulighed for at forfølge min drøm om at blive forfatter, foredragsholder og bo på landet.

Det kan stadigt svinge lidt med mig, men intet i forhold til min purungdom. Jeg har muligheder idag, som jeg ikke havde troet realistisk for nogle år siden.

Om ca 10 dage får jeg svar på, om jeg vil blive kaldt til samtale til evt “ansættelse” hos En af os. Det bliver spændende. Kryds fingre for mig.

Om Forfatteren

Jeg er blevet EN AF OS ambassadør i Region Sjælland. Førtidspensionist fra 2016, krudt i røven og lidt små depri i vinterhalvåret, men er nu ved at finde en meget fin balancen i livet. Jeg har haft anoreksi og alle mulige spiseforstyrrelser og tosset rundt med det i en længere årerække. Er stærk, sund og glad for mad idag. Nogle forskellige afarter af personlighedsforstyrrelser, har jeg også kæmpet med i min pureste ungdom. Jeg er på en del områder en enspænder, og har det bedst bag en skærm i mit kontor hjørne. Men jeg udvikler mig meget og bliver mere udadvendt som tiden går. Jeg er lidt en parodi på den sårbare kunstnertype, der bor i udkants Danmark. Jeg har et stort fortælle og digte behov, og elsker at lave historier ud fra en masse små puslespilbrikker, sætte historier sammen. Jeg er en spøjs kusine med ret så nørdede teknologiske hobbyer, html koder, overvågning, photoshop, efterretningstjenester, youtube videoer og især læselyster (og "glo efter lyster") om efterretningstjenester og politiet. Jeg er opvokset i PET´s "baghave" i Søborg. Jeg er i foråret 2018 blevet headhuntet til StORDstrømmen, den lokal forfatterforening, der holder til på Sydsjælland og Lolland-Falster. Det er en interesseorganisation under Dansk Forfatterforening. Jeg bor i Nykøbing Falster med min vidunderlige kæreste, der er tesla´er værd, og bare tager mig helt, som den forvirrede størrelse jeg er til tider. En blanding af stærk og sårbar.

Skriv Kommentar

Din email og IP-adresse vises ikke offentligt, men kan ses af Outsideren og forfatteren, som har skrevet bloggen.