”Efter Barndommen” er en portrætdokumentar om Karina, som er lavet af Dorte Lykke Christiansen.

Karina blev seksuelt misbrugt af sin 10 år ældre halvstorebror fra hun var omkring 10 år gammel. I dag føler hun et stort had, men også en umiskendelig kærlighed til den bror, der misbrugte hende igennem så mange år. ”Efter Barndommen” går helt tæt på Karinas oplevelse af, hvordan det er at leve med modsatrettede følelser til den bror, som misbrugte hende. Dokumentaren viser Karinas kamp for en normal tilværelse, hvor hun ikke er tynget af fortidens traumer.

Om Forfatteren

Outsideren er Danmarks største online-magasin om psykiatri og psykisk sygdom, produceret af mennesker, der har prøvet psykiske lidelser på egen krop og sjæl. Outsideren er et talerør for folk med psykiatrisk brugererfaring. Outsideren tilbyder også Danmarks største blogger-univers for psykisk sårbare.

Skriv Kommentar

Din email og IP-adresse vises ikke offentligt, men kan ses af Outsideren og forfatteren, som har skrevet bloggen.