”Efter Barndommen” er en portrætdokumentar om Karina.

Karina blev seksuelt misbrugt af sin 10 år ældre halvstorebror fra hun var omkring 10 år gammel. I dag føler hun et stort had, men også en umiskendelig kærlighed til den bror, der misbrugte hende igennem så mange år. ”Efter Barndommen” går helt tæt på Karinas oplevelse af, hvordan det er at leve med modsatrettede følelser til den bror, som misbrugte hende. Dokumentaren viser Karinas kamp for en normal tilværelse, hvor hun ikke er tynget af fortidens traumer.

2 Kommentarer

 1. Pernille Frandsen

  Min dybeste respekt til dig Karina. Kan desværre kende mange af de svære følelser særligt had/kærlighed dilemaet til et familie medlem. Tak for din historie.

  Svar
  • Karina

   Tusind tak Pernille.
   Ja det er hårde følelser at sidde med, men samtidig så vigtigt at få italesat, så det ikke bliver tabu at man kan have disse meget ambivalente følelser til sin krænker, det er desværre ofte en del af det, har jeg erfaret.

   Svar

Skriv Kommentar

Din email og IP-adresse vises ikke offentligt, men kan ses af Outsideren og forfatteren, som har skrevet bloggen.