Jeg prøver her, at beskrive en snart 3 mdrs indlæggelse på psyk Frb. Hospital. Jeg kom ind med senreaktioner på endnu en seksuel og anal forulempelse, og har senere fået at vide af lægen, at jeg lider under transitivisme. Det en sammensmeltning og forstyrrelse i min berøring med andre. Jeg husker, at en kvindelig sygeplejerske daskede mig bagi, en dag vi gik og snakkede på gangen. Jeg sagde, at det brød jeg mig ikke om –  dd. kan hun ikke huske det, siger hun. I min stress, forsøgte jeg i dag også, at opsøge psykiatrisk skadestue på Bispebjerg, i håb om, at de ville hjælpe mig over på en anden afdeling. Patienter har kaldt mig en so, skaldepande, alien og børneknepper. Jeg er knækket som aldrig før, men forsøger nu at indordne mig efter forholdende. Vil alligevel til stuegang forsøge at blive overflyttet, til en afdeling med symaskine. Overlægen på Gentofte, har før sagt, at jeg skal tage min medicin og sy. Jeg er ked af, at lægerne på Frb. hospital lader det trække ud. Jeg kunne også ønske mig, at lægerne talte sammen på tværs af afdelingerne, når man har været indlagt flere gange. DBH J.E. 

#VærdigPsykiatriForAlle

Skriv Kommentar

Din email og IP-adresse vises ikke offentligt, men kan ses af Outsideren og forfatteren, som har skrevet bloggen.