Indlæggelser

Græsset står meget højt ude på fællesarealet. Vi sidder på terrassen og på måtter i haven. Jeg skændes med en af patienterne. Der er en hængekøje fra FAT Boy vi kan deles om. Jeg har nævnt det mange gange for afdelingssygeplejersken, det med græsset. Først fortalte hun at havefolkene  havde glemt, deres aftale med afdelingen. Siden gik de på Pinseferie. “Skidt pyt, forestil dig, at du sidder på engen” sagde hun, da jeg spurtge til hvornår gartneren ville komme.

Min veninde ringede og sagde, at det står flere steder, at mennesker ramt af skizofreni bør træne. Jeg tåler ikke selv, en for hård en træning pga. min vaccineskade (har et skadesnummer, fra Synkobe Frederiksberg hospital). Men vi skal træne lidt, siger overlægen.

 

Der står en motionscykel, som en af patienterne har lavet, efter sædet blev ved med at falde ned. Nu kan vi cykle, når vi husker det, eller opfordre hinanden til det. Der er et træningscenter, fik jeg at vide af ergo Lisa. Men du må ikke være der alene. Jeg er ikke blevet tilbudt det endnu – men har  trænet lidt på en måtte, på værelset og fyldt et par små vandflasker til brug som håndvægte (Et tip fra BBH’s ergo).

 

Jeg har været indlagt på Frb. psyk siden 5 april i år.

Jeg kalder ham en “ven”, trods vi diskuterer, en gut på psyk. Han har truet mig på livet, “hvis ikke du er med mig, så dør du”, sagde han under et heftigt skænderi, eller skal jeg kalde det et overgreb. Så slår jeg dig ihjel, bevidner en patient, at der blev sagt. Hun har sagt det samme til en anden patient, der forsøgte at sparke ud efter hende. Hun grinte højt af ham, før det skete. Hun har både før og efter dette optrin kaldt mig en so,alien, og skaldepande. En anden har kaldt mig en børneknepper. Jeg er knækket , imens jeg lider af transitivisme, siger lægen, Victoria. Det kan opstå en følelse af at man smelter sammmen med andre, og berøring kan være svært.

Idag har min “ven”  taget imod en pukka te. Jeg holder så underligt af ham – men jeg er også voldsramt, og overgrebet flere gange. Det er ikke min skyld, når han ikke tager sin medicin. Jeg spurgte til det, hvor han bad mig holde kæft.

KK Kærlighedskongen blev flyttet til en anden afdeling. Men vi har vinket til hinanden flere gange. Han har knyttet et super fedt armbånd. Det fik jeg – han kan altid få det igen. Jeg værdsætter det, fordi jeg kender hans smerte. “hvorfor bomber de børn i krig? Han er kriminel, men kriminaliteten er offerløs siger han.

Jeg skulle dele  guitaren, med en ny patient i dag. Da hun fik gæster senere gik jeg amok, efter de gik forbi min dør på gangen. Selvfølgelig  Ikke bevidst, men mere ubevidst. Det samme så jeg ske, da min ene søster besøgte mig i starten. Her gik en ung guitarist amok ude på terassen, imens jeg fulgte min søster ud, efter besøg.

Jeg har nu råbt af personalet, så langt, at de har bedt mig blive på værelset i en time. En personale daskede til en anden for at standse mit raseri. Græsset er endnu ikke slået, og de vilde roser begynder at vokse vildt. 

Jeg har før givet samme personale  lidt af min kokosolie – i dag flippede jeg skrot over det. Jeg ved ikke hvad jeg synes om, at personalet masserer deres tæer på fælles arealerne heller. Jeg er forvirret, men jeg er ikke selvmordstruet.

 

Juni 2019.

Jeg har været indlagt snart 3 mdr. på lukket afsniit. En kvindelig sygeplejerke har dasket mig bagi – jeg har siden forsøgt, at flygte til Bispebjerg akutmodtagelse, i håb om, at de ville overflytte mig. Det ville de ikke, og jeg blev sendt tilbage i en taxa. Jeg har siden følt mig opgivende og selvskadende. 

En gl. veninde kiggede forbi med cigaretter. Jeg sad og dunkede hovedet ind i radiatoren da hun kom. Personalet spørger også til hvorfor jeg ikke får mere besøg. 

Jeg har ingen udgang i denne weekend men ønsker orlov alene, eller med følge. Jeg føler ikke, at det er min skyld, at jeg reagere som jeg gør. Jeg ville ønske de fik overflyttet mig til Gentofte, eller åbent med det samme. 

Skriv Kommentar

Din email og IP-adresse vises ikke offentligt, men kan ses af Outsideren og forfatteren, som har skrevet bloggen.