Har du lyst til at sætte nye ting i gang i fællesskab med andre, og vil du gerne forandre noget?

I foreningen Outsideren ved vi, at det kan være svært at gå fra idé til handling på egen hånd. Derfor har vi i det sidste lille års tid arbejdet med at afprøve metoden ”Community Organizing”, som går ud på at skabe forandring gennem fælles handlekraft. Vi kan se, at arbejdet med idéerne i fællesskab virker og vi er nu klar til at byde flere med ombord.

I midten af september starter vi et nyt workshopforløb op, der vil strække sig hen over de næste 3 måneder. Den fælles idéudvikling tager udgangspunkt i, hvad vi hver især – og i fællesskab – brænder for at forandre i vores hverdag eller i samfundet. Undervejs i forløbet får du redskaber til at igangsætte nye initiativer i fællesskab med andre, og du bliver del af et stort frivilligt fællesskab med højt til loftet og plads til både små og store idéer.

 

Intromøde
Torsdag d. 19. september kl. 11-13


Sted
Sortedam Dossering 81 kl., 2100 Kbh Ø.

Vi mødes derefter fast hver anden tirsdag kl. 12-14.00 i både store og mindre arbejdsgrupper. Udover de faste mødegange vil det også være muligt at få individuel sparring på sine idéer fra daglig leder i Outsideren, Line, som står for forløbet.

Du behøver ikke have nogen konkrete idéer for at kunne deltage i forløbet – det vigtigste er, at du har lyst til at sætte nye ting i gang i fællesskab med andre.

Skriv til line@outsideren.dk senest d. 16. september, hvis du er interesseret i at deltage i forløbet.

Skriv Kommentar

Din email og IP-adresse vises ikke offentligt, men kan ses af Outsideren og forfatteren, som har skrevet bloggen.