I et tidligere blogindlæg skrev jeg om, hvordan jeg lærte at nyde mit eget selskab.

Jeg har gjort mange forskellige ting, som at hører musik, se en film eller skrive mine tanker ned. Jeg har også gået mange ture.

Så en dag fandt jeg nogle malebøger og tusser frem og begyndte at male. En overgang havde jeg malet rigtig meget. Desværre mistet jeg lysten, som jeg har gjort med så meget andet, jeg er begyndt på.

Når jeg hører om andre mennesker, som har holdt ved deres sport, hobby eller andre interesser i flere år, synes jeg det er mega sejt gået, at de er så passioneret om det.

Jeg har aldrig været god til at holde fast i en fritidsaktivitet særlig længe ad gangen.

Sidste sommer tog jeg for alvor fat i min hobby, som jeg stadig er glad for efter et helt år.. Jeg elsker mine malebøger og tusser, at jeg kan fordybe mig i det og bare glemme tid og sted. Jeg er kommet med i en gruppe på Facebook, hvor vi alle maler i voksne malebøger og fortæller lidt om, hvilket redskaber vi har brugt og hvor billedet kommer fra.

Det er meget nørdet og jeg har da også købt lidt dyrere og bedre tusser for at få et bedre resultat. Udover at jeg altid har brugt meget tid på min skrivning så er det her virkelig en god hobby som jeg kan tage frem, når jeg har lyst og tid..

Jeg kan godt lide at have noget at gå til og fra, at det ikke er så fast. Det har virkelig hjulpet mig igennem sværere tider, især under corona, har jeg været ekstra glad for at male og havde lidt kontakt på Facebook.

Jeg har også fundet ud af, at der er mange måder at være social på, hvor jeg ikke bliver drænet for energi.

Det vigtigste er, at man finder noget, man er glad for at lave, for det giver livet så meget mere værdi.

 

Skriv Kommentar

Din email og IP-adresse vises ikke offentligt, men kan ses af Outsideren og forfatteren, som har skrevet bloggen.