“Psykosen har ikke noget med dig at gøre J”, sagde en sygeplejerske under en indlæggelse. Jeg giver hende ret, men det er stadig mig der skal holde den i skak, med medicin. Psykiatrisk skadestue mente ikke jeg var psykotisk, da jeg ringede frustreret forleden aften, efter flere samtaler med politiet. “De kan ikke gøre yderligere, før andre kvinder måtte stå frem”,  fortalte jeg sygeplejersken i telefonen. En betjent havde ellers sagt tidligere, “det er noget de tager sig af”, da han fik detaljerne for overgrebet. Hans kollega hentydede senere til, at der var min egen skyld, for jeg havde jo selv været sammen med ham.

Min massør (meget ældre) og ven, sagde, da vi mødtes at han kunne hjælpe mig. I den første massage terapi, slog han mig med en knytnæve ned i skulderen (det fik jeg ikke fortalt politiet, tror jeg). Senere da han havde fået mig i seng, holdt han mig en dag fast, og lavede det man kalder en ventegodt”. Han spurgte tit, om han måtte overnatte. Jeg sagde, det måtte han gerne, hvis han gik før min datter vågnede.

Han er idag aldrende, og står stadig som selvstændig. Derfor gætter jeg på han fortsat tilbyder massage. Jeg vil opfordre kvinder, til, at sige pænt nej tak til behandling, hvis hans forbogstav er P og han bor på Ø.

Bh J.

Skriv Kommentar

Din email og IP-adresse vises ikke offentligt, men kan ses af Outsideren og forfatteren, som har skrevet bloggen.