Det er efterhånden et godt stykke tid siden at jeg har blogget sidst, men der er sket så mange ting, at jeg slet ikke har skænket det en tanke.

Jeg har haft yderst travlt med skift af hjemmestøtte, at få min dagligdag til at fungere og ikke mindst få styr på mit hjem. Det går godt på hjemmefronten! I torsdags flyttede min veninde ind, da hun stod uden tag over hovedet, eller hun havde en mulighed, men følte sig slet ikke tilpas på stedet. Vi har indtil videre godt styr på opgavefordelingen, og skal stille og roligt have gang i rengørings-opgaverne så vi har et rent hjem. Godkendelse fra kommunen er iorden, nu mangler jeg bare fra boligforeningen, men det er der taget hånd om idag og jeg afventer nu svar.

I forhånd til mine led er jeg virkelig inde i en god periode. Jeg går ikke længere med min skinne, men derimod venter jeg nu på rollator, da min balance ikke længere er hvad den har været, desværre.

Jeg glæder mig over at mit liv endelig har fået et lyspunkt, nemlig en room-mate som selv er interesseret i at få en hverdag op og køre og at vi er fælles om opgaverne og ikke mindst at hun er interesseret i at lære nye ting af mig, det viser bare hvor langt jeg er kommet og ikke mindst hvor langt hun er kommet, da hun selv spurgte fx. i forhold til madlavning, hvilket jo er godt fordi jeg regner med at hun i hvert fald skal have minimum én maddag om ugen.

Jeg glæder mig til at se hvad fremtiden kommer til at bringe, foreløbigt har jeg lige en operation på torsdag, men jeg er sikker på at jeg nok skal klare det, om ikke er min veninde her og vil prøve om hun kan ændre lidt på ugen, så hun evt kan tage med mig, hvis min mor ikke har mulighed for det, grundet en kommende øjenoperation.

Jeg håber at det hele kommer til at flaske sig *krydser fingre*

 

Om Forfatteren

🌟🌈 34 år gammel Borderline, angst, selvskade 🖤🤍 Bor i Præstø 🏘️

Skriv Kommentar

Din email og IP-adresse vises ikke offentligt, men kan ses af Outsideren og forfatteren, som har skrevet bloggen.