Under min indlæggelse satte jeg i min psykose min lejlighed til salg, og den blev solgt.

Jeg vågnede op til et mareridt af udgifter til at vinde lejligheden tilbage – advokat, retsafgift med mere.

Alt dette fik jeg uden besvær betalt af forsikringen.

Og jeg vandt min lejlighed tilbage.

Under psykose ved man ikke, hvad man er i stand til at gøre – vær derfor på forkant med en ulykkesforsikring. Det er godt givet ud.

En kommentar

  1. J.E.

    Tak for du dit indlæg. Jeg har tidligere opsagt 2 lejelejligheder påvirket af en psykose. Kommunen kunne i sidste omgang ikke hjælpe mig, for de havde hjulpet mig før. Så jeg måtte spare op, sagde socialrådgiveren. Jeg var tæt på at gøre det samme igen, første nytårsdag, hvor underboen bankede i loftet. Hun har sagt før, at hun synes jeg larmer. Jeg søger igen efter en ny bolig, og har skrevet til boligselskabet, at jeg erkender jeg er psykisk udfordret, men jeg vil helst ikke presses ud af min bolig.

    Svar

Skriv Kommentar

Din email og IP-adresse vises ikke offentligt, men kan ses af Outsideren og forfatteren, som har skrevet bloggen.