Krea-rum

krea-rum


Kom og vær med, når Dy fra The Weird Crew og kunstnertrioen Louise, Kristina og Rikke fra GitanasCph i fællesskab starter Outsiderens krea-rum op i marts 2019. Det bliver med masser af inspiration på tværs af genrer, kunstarter og teknikker – og det bliver den tirsdagsting, som du ikke vil gå glip af.

Krea-rum er for dig, der kan lide at være kreativ og måske mangler nogle andre at være det sammen med. Du kan enten tage dine egne projekter med, eller du kan komme og lade dig inspirere af Dy og GitanasCph, der beskæftiger sig med alt fra perleplader til akvarelmaling og graffiti-inspirerede tegneteknikker.

Du kan også bare komme og drikke en kop te og snakke, hvis det er det, dagsformen byder på. Indimellem vil der også være gæstebesøg af kunstnere udefra, der vil komme og fortælle om deres kunst og undervise i nogle af de teknikker, de selv bruger. Vi har eksempelvis i foråret haft besøg af DetbareSara og Jonas Grafitt.

Tid og sted
Vi mødes og bruger et par timer sammen hver tirsdag eftermiddag kl. 17:00-19:30 på adressen:

Outsideren
Sortedam Dossering 81, kl.
2100 København Ø

Det er ikke nødvendigt at melde sig til på forhånd – du møder du bare op på dagen, hvis du har lyst til at være med.

Du er også meget velkommen til at skrive til line@outsideren.dk, hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere om krea-rum.