Krea-rum

krea-rum


Kom og vær med, når Dy fra The Weird Crew, Eline Sanders, graffitiunderviseren Jonas og Rikke fra GitanasCph afholder Outsiderens krea-rum. Det bliver med masser af inspiration på tværs af genrer, kunstarter og teknikker – og det bliver den tirsdagsting, som du ikke vil gå glip af.

Krea-rum er for dig, der kan lide at være kreativ og måske mangler nogle andre at være det sammen med. Du kan enten tage dine egne projekter med, eller du kan komme og lade dig inspirere af de kreative ildsjæle, der beskæftiger sig med alt fra perleplader til akvarelmaling og graffiti-inspirerede tegneteknikker.

Du kan også bare komme og drikke en kop te og snakke, hvis det er det, dagsformen byder på. Indimellem vil der også være gæstebesøg af kunstnere udefra, temadage og krea-bar. Læs mere på Outsiderens hjemmeside eller Instagram om, hvad der er på programmet.

Krea-rum er for dig, der kan lide at være kreativ og måske mangler nogle andre at være det sammen med. Du kan enten tage dine egne projekter med, eller du kan komme og lade dig inspirere af Dy og GitanasCph, der beskæftiger sig med alt fra perleplader til akvarelmaling og graffiti-inspirerede tegneteknikker.

Du kan også bare komme og drikke en kop te og snakke, hvis det er det, dagsformen byder på. Indimellem vil der også være gæstebesøg af kunstnere udefra, der vil komme og fortælle om deres kunst og undervise i nogle af de teknikker, de selv bruger. Vi har eksempelvis i foråret haft besøg af DetbareSara og Jonas Grafitt.

Tid og sted
Vi mødes hver tirsdag eftermiddag kl. 17 – 19.30 på Sortedam Dosseringen 81, kl., 2100 København Ø.

Det er ikke nødvendigt at melde sig til på forhånd – du møder du bare op på dagen, hvis du har lyst til at være med. Du er også meget velkommen til at skrive til rikke@outsideren.dk, hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere om krea-rum.

Det er ikke nødvendigt at melde sig til på forhånd – du møder du bare op på dagen, hvis du har lyst til at være med.

Du er også meget velkommen til at skrive til rikke@outsideren.dk, hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere om krea-rum.