Krea-rum

krea-rum

Corona-update
Aktiviteten afvikles nu som videomøde. Alle der ikke bor i Københavnsområdet har derfor mulighed for at deltage.

Outsiderens krea-rum

Kom og vær med, når Rikke fra GitanasCph afholder Outsiderens krea-rum. Krea-rum er for dig, der kan lide at være kreativ og måske mangler nogle andre at være det sammen med. Du kan enten tage dine egne projekter med, eller du kan komme og lade dig inspirere af de kreative ildsjæle, der beskæftiger sig med alt fra tegning til akvarelmaling og graffiti-inspirerede tegneteknikker.

Du kan også bare komme og drikke en kop te og snakke, hvis det er det, dagsformen byder på. Indimellem vil der også være gæstebesøg af kunstnere kunstnere udefra, der vil komme og fortælle om deres kunst og undervise i nogle af de teknikker, de selv bruger, og der vil blive afholdt krea-bar.

Tid og sted
Krea-rum finder sted hver onsdag kl. 19-21. Alle er velkomne til at deltage og man tilmelder sig blot ved at skrive til rikke@outsideren.dk og du vil få tilsendt et videomødelink.

Når det igen er tilladt at mødes som normalt, vil Krea-Rum veksle mellem at foregå i Outsiderens lokaler Sortedam Dosseringen 81, kl., 2100 København Ø. og blive afholdt som online videomøder, så alle har mulighed for at være med.

Opdateres løbende