OUTindhold

Out-indhold

 

Undervisningen på holdet handler om at få gode, solide tekster op på outsideren.dk. Med udgangspunkt i aftaler og inspirationer fra redaktionsmødet taler vi fælles om alle de artikler, vi arbejder på, men bruger også tid på individuel skrivning.

Grundlæggende starter alle undervisningsgange med undervisning, herefter individuel skrivning, så en længere pause og til sidst fælles oplæsning og diskussion.

I modsætning til skriveværkstedet arbejder vi her udelukkende journalistisk, dog mere fortællende end traditionel journalistik. De grundlæggende genrer vi vil komme igennem er:

– Portræt

– Interview

– Nyhed

– Reportage

– Den fængende indledning

– At præsentere artikler på sociale medier, særligt Facebook

Som alt anden aktivitet på Outsideren sigter Out-Indhold imod produktion og udgivelse af tekster. Det helt primære mål er Outsiderens hjemmeside, altså små, individuelle artikler. For så vidt der kan rejses penge til det, vil der også blive arbejdet henimod udgivelsen af fysiske magasiner. I foråret er det således Outsiderens formål at sætte særlig fokus på forholdene på bosteder, især i København. Da disse midler nu er ankommet, vil vi også diskutere de overordnede linjer for en udgivelse, både mht foto, artikler og gennemgående look/tema.

Undtagelsesvi vil vi også beskæftige os med digte, skønlitterære tekster og foto/illustrationer.

Underviser er daglig leder Nis Bjarnhof, og vi mødes onsdag og fredag 10-14. Start: onsdag den 16.8.2017 og slut: fredag den 22.12.2017. Alle henvendelser skal ske til Nis på nis@outsideren.dk