Outsideren åbner videoværksted

Videoværksted

Hold 1 – mandag fra 17-20

Hold 2 (udvidet) – mandag og onsdag fra 17-20

Videoholdene producerer film til festivalen Dont fear the Weird, der afholdes i Cinemateket 2018

Filmene vil primært koncentrere sig om personlige fortællinger (dokumentar), der nuanceret skildrer, hvordan det er at leve med psykisk sårbarhed som medpassager. Filmene skal være alsidige både med henblik på de personlige historier, men også i forhold til struktur, opbygning og visuelt udtryk.

Derudover giver vi plads til et par kunstfilm, hvor der i højere grad lægges vægt på f.x et emne eller en følelse frem for den personlige historie – eksempelvis angst eller selvmord. Filmene må gerne indeholde fiktion.

Det er endnu uvist, om deltagerne kommer til at producere solofilm eller i hold, men under alle omstændigheder lægges der op til samarbejde og sparring deltagerne imellem. Der vil også undervejs i undervisningsforløbet være øvelser, som deltagerne skal løse sammen i grupper.

Eleverne vil få mulighed for at komme hele vejen rundt i forhold til filmproduktion – f.eks. betjening af videokamera, klipning, redigering, manuskriptskrivning, udarbejdelse af storyboard mv.

Holdet ledes af to kompetente undervisere, Nellie Thule og Benjamin Mørch

Kort om underviserne:

Nellie Thule har sammenlagt 3 ½ års privat uddannelse indenfor filmproduktion, instruktion, manus og ideudvikling og har desuden deltaget i diverse film- og teater-produktioner, senest som researcher og medvirkende i den Robert-nominerede dokumentar ”VENUS”. Hun har desuden været instruktør på Outsiderens teaterproduktion ’Forstyrrelser’.

Benjamin Mørch arbejder som freelance video dokumentarist, og har både opnået teoretisk og praktisk erfaring fra flere forskellige undervisningsforløb bla. på Københavns Universitet og Københavns film og fotoskole. Han har også kompetencer i undervisning og facilitering af workshops i bla. film, radio og kreative metoder.

For at deltage så skal man tilmelde sig på følgende mail: nelliethule@gmail.com