Outsideren åbner videoværksted

Videoværksted

video-1

Har du lyst til at lave film og eksperimentere med en visuel udtryksform – og få feedback i afslappede og hyggelige omgivelser? Så er Outsiderens videoværksted noget for dig!

 

 

Vi vil introducere, hvordan man med meget simple midler som f.eks. ens egen smartphone kan skildre aspekter af hverdagen for psykiatribrugere ud fra egne eller andres oplevelser.

Desuden gennemgår vi enkle produktions-teknikker, som man kan bruge før, under og efter en filmoptagelse, og vi vil gøre vores ypperste for at give rum til kreativitet og åbne op for, hvordan man kan bruge de filmiske virkemidler og arbejde med motiv, lys og lyd.

Der er mulighed for, at dine videoer kan komme på Outsiderens YouTube-kanal og hjemmeside. Det er muligt at få lagt en video op anonymt, hvis det føles bedst for dig.

Videoværkstedet foregår hver mandag kl. 17.30-20.30 på Vesterbrogade 103, 1. sal. Der vil være en spisepause, hyggeligt selskab og en mulighed for, at du bliver bidt af filmmediets uendelige muligheder!

Da der kun er et begrænset antal pladser på holdet, er det nødvendigt at melde sig til. Hvis du vil være med, så ring på 81 11 76 64 eller skriv til redaktion@outsideren.dk

Vi glæder os til at se jer!