Jeg er til fare for mig selv

Går på kanten af min sjæl

Som linedanseren på line

Til min egen død og pine

 

Jeg er til fare for mig selv

Slår min egen glæde ihjel

Højt at flyve, dybt at falde

Hør indre dæmoner kalde

 

Jeg er til fare for mig selv

Ikke en spøg, faren er reel

Folder hullet faldskærm ud

Daler mod et sammenbrud

 

Jeg er til fare for mig selv

Men jeg står her alligevel

Med ryggen fuld af knive

Dog kun overfladisk i live

Om Forfatteren

Jeg hedder, Camilla. Er 27 år. Har skrevet digte i 5-6 år efterhånden. Skriver om mig selv, mine tanker og følelser. Jeg eksperimenterer med min skrivestil, da jeg oftest skriver i AABB rim, men udfordrer mig selv lidt i andre rim-strukturer, eller slet ingen rim. Er ny herinde, men har og er på andre blog-sider. Så jeg i gang med et kæmpe skridt i mit liv, en udgivelsesproces af en digtsamling.