Bliv frivillig

Der er mange måder at deltage på, hvad enten du kan lægge lidt eller meget arbejde i det. På Outsideren kan du både skrive og hjælpe andre med at færdiggøre deres tekster. Du kan også arbejde med foto, grafik og video eller blive oplægsholder.

Du kan påtage dig administrative opgaver, bestyrelsesarbejde eller planlægning af sociale og faglige arrangementer.

Er du bedst til at udtrykke dig via kunst og billeder, kan du lave illustrationer og fotos til vores artikler, blogs og temanumre. Trives du bedst med praktisk arbejde, kan du hjælpe med at passe blomster, dele vores blad ud eller lave andet, som du finder meningsfuldt. Som frivillig kan du både være med i og igangsætte noget, som andre kan være med i.

Blogs og artikler
Du behøver ikke at bo i København eller omegn for at være en del af Outsideren. Du kan blive en del af vores blogger-fællesskab, hvor du både kan dele dine personlige beretninger og synspunkter og kommentere på andres. Det kan være, at du ønsker at sætte ord på dine oplevelser med psykiatrien, skabe mere forståelse af et liv med psykisk lidelse – uanset om det går dig godt eller skidt – eller dele din vej ud på den anden side.

Er det noget for dig, så send en kort beskrivelse af, hvad der motiverer dig til at blogge hos os, til redaktion@outsideren.dk, og vi opretter dig som blogger.

Du kan også skrive artikler og debatindlæg, som vi retter til og sætter op. Det kan både være emner om psykiatri og samfund, personlige beretninger, reportager eller interviews. Ønsker du at skrive artikler for Outsideren, så send din tekst til redaktion@outsideren.dk

Vores aktiviteter
Her finder du en oversigt over, hvad der sker på Outsideren:
https://outsideren.dk/bliv-frivillig/