Fællesskabelse

Det fælles omdrejningspunkt for Outsideren er fortælling og formidling, men vi holder os åbne for alle mulige måder at deltage på. I Outsideren arbejder vi for at inkludere flest muligt, uden at miste det, vi er fælles om. Det betyder for eksempel, at der er masser af meget værdsatte og engagerede medlemmer i foreningen, der på forskellige og mere indirekte måder deltager og understøtter foreningens virke.

Outsiderens Fællesskabelse handler om at skabe rum for almene relationer og fællesskaber, hvor mennesker kan undersøge, orientere sig, begribe, udholde og måske finde vej videre i tilværelsen sammen med andre i samme båd. Som brugerforening for ligesindede spiller Outsiderens tilgang en helt særlig rolle i forhold til at skabe rum for jævnbyrdige og meningsfulde fællesskaber.

Følg med i alle vores aktiviteter på kalenderen, ved at deltage i redaktionsmøder og/eller tilmelde dig den ugentlige redaktionsmail på redaktion@outsideren.dk 

Nedenfor kan du læse om de fællesskabende aktiviteter du kan deltage i.

Læseklub
Onsdage 12-13.30 lige uger
Læseklubben er startet i marts 2022 og er blevet til i samarbejde mellem Østerbrobibliotekerne og Foreningen Outsideren. Det foregår altid i Outsiderens lokaler i Heimdalsgade på Nørrebro. Og der er plads til flere medlemmer.

Bibliotekaren Christine Nederlund leder Læseklubben som facilitator for den gode samtale og et trygt rum. Vi læser bøger på dansk. Men bøgerne kan komme fra hele verden. Vi taler om et fælles læst værk – og derudover er der plads til samtaler om både det svære og det lette i læseklubbens fortrolige rum.

Indtil videre har vi bl.a. læst Sayaka Muratas ‘Døgnkioskmennesket’ og ‘Jordboerne’, ‘Hvis man begyndte at spørge sig selv’ af Adda Djørup, ‘Dårlig karma’ af David Safier og ‘Mosaik’ af Ellen Bache. Samt nydt højtlæsning af både digte og noveller af så forskellige forfattere som Thomas Oldrup, Emil Aarestrup m.fl.

Vil du være med i læseklubben? Kontakt Christine på chnede@kk.dk

Brætspilsklub
Onsdage 15-20 lige uger
Er du klar til eftermiddage fyldt med sjov og hygge med andre brætspilsentusiaster? Så er brætspilsklubben lige noget for dig!

Vi fokuserer på de lidt nørdede spil, men hyggen er i centrum, så kom og vær med, når der brætspilsklub i Foreningen Outsideren.

Tilmeld dig ved at skrive til aktiviteter@outsideren.dk

Fredagshygge
Sidste fredag i måneden 16-?
Hver måned har vi et fællesarrangement, hvor alle foreningens medlemmer og ansatte mødes over socialt samvær. Nogle gange laver vi quizzer, spiller vi musik eller læser noget op for hinanden. Vi kan også finde på at spise sammen, se en film eller tager til arrangementer ud af huset. Hygge og godt selskab er dog altid garanteret!

Du kan følge med i vores aktiviteter ved at tilmelde dig den ugentlige redaktionsmail på redaktion@outsideren.dk  eller på kalenderen