Getting back

Getting back

 
coronaupdate
Aktiviteten er i gang. Vi tager corona-forholdsregler om antal, afstand og hygiejne.
 

På Outsideren har vi gode erfaringer med, at chancerne for at komme sig efter psykisk sygdom bliver bedre gennem frivilligt arbejde, sociale aktiviteter eller ved at formidle sin egen personlige livsfortælling. Derfor har vi startet et samarbejde med Huset for Psykisk Sundhed for at hjælpe endnu flere tilbage til en aktiv tilværelse.

Vil du bruge dine erfaringer til at hjælpe andre videre?

Vil du være med til at bygge bro til Outsideren og andre fællesskaber for brugere af Huset for Psykisk Sundhed?

Så kan du være med i ‘Getting Back – nye skridt i hverdagslivet’.

To gange om ugen er frivillige fra Outsideren til stede i Huset for Psykisk Sundhed i Griffenfeldsgade. Vi har et lokale ved siden af receptionen, hvor vi kan snakke med brugere, lave aktiviteter og skabe rum for Outsideren-stemning i Huset for Psykisk Sundhed.

Her kan brugere fra Huset møde os, deltage i smagsprøver på Outsiderens aktiviteter og blive inspireret til selv at blive aktive i Outsideren eller andre steder. Vi brobygger ved at sørge for, at de brugere, der er interesseret i at komme videre til Outsideren, kan blive fulgt herhen og taget godt imod. Vi kan også brobygge til andre fællesskaber.

Vil du være med?

Vi har brug for frivillige, der vil være med, hvad enten det er fast eller til at stå for enkelte aktiviteter. Du har som frivillig stor mulighed for at sætte dit præg på projektet.

Hvad laver de frivillige?

Værter
Byder velkommen, snakker med brugerne og skaber en god stemning.

Igangsættere af aktiviteter
Sætter aktiviteter i gang, der er smagsprøver på Outsideren. Fx krea-aktiviteter, filmfremvisning, filosofisk samtale, skrive/blogværksted, oplæg fra frivillige eller andet.

Brobyggere til Outsideren
Følger nye til Outsideren og sørger for, at de bliver taget godt imod.

Brobyggere til andre fællesskaber
Bygger bro til andre steder, hvor man har mulighed for at være aktiv.

Der er også brug for frivillige, der vil sætte brugerperspektivet på dagsordenen ved at holde oplæg til møder med Huset for Psykisk Sundhed, samt frivillige, der vil være med til at planlægge programmet og til at stå for kommunikationsopgaver, fx folder og månedsprogram.

Vil du være med eller høre mere? Så kontakt britta@outsideren.dk mobil 52 16 77 23.