Skrivehold: Veje til det vigtige

Et skrivehold, der ruster dig til at se og sige, hvad der er vigtigst for dig

Veje til det vigtige er et alternativt skrivehold, hvor vi bruger vores erfaringer fra god og dårlig hjælp til at finde frem til, hvad der egentligt er vigtigt for os. Vi vil ikke bare pege på alt det, vi ikke kan lide, men også undersøge, hvad vi ønsker i stedet.

Det glemmer vi nemlig ofte. Vi ved meget om, hvad vi ikke vil have, og hvad vi ikke kan, men det er sjældent, at vi får gennemtænkt, hvad vi vil, hvad vi kan, og hvad der er muligt. På Veje til det vigtige bruger vi vores egne erfaringer, gode og dårlige, til at tydeliggøre for os selv og hinanden, hvad der er vigtigt.

Du kan læse tidligere artikler, der er skrevet på holdet her:

https://outsideren.dk/2023/08/16/at-blive-grebet/

https://outsideren.dk/2023/12/13/tag-mig-med-til-sport-hvis-det-er-der-hvor-man-ikke-bare-skal-passe-sig-selv-og-hvor-man-kan-hoere-om-andre-maader-at-leve-paa/

https://outsideren.dk/2023/09/14/moed-mig-med-klarhed/

https://outsideren.dk/2023/10/04/naar-man-bagtales-i-behandlingen/

Holdet er også for dig, der ikke har så meget erfaring med at skrive. Vi skifter mellem korte skriveøvelser og at lytte struktureret til hinanden. Vi bliver maks. 8 deltagere.

Der vil både være mindre skriveøvelser og tid til at skrive på egen tekst, mens vi er sammen, samt mulighed for hjælp til teksterne.

Vi mødes første gang 10.5 kl. 9.30-12.30 og sidste gang 21.6 i Outsiderens lokaler. Der er gode pauser til alle undervisninger.

Holdet fyldes efter først til mølle-princippet!

Holdet faciliteres af Nis, der er uddannet filosof og filosofisk praktiker, har arbejdet indenfor socialpsykiatrien og i forskellige psykiatri-aktivistiske foreninger. Har også peer-erfaring og er tidligere leder af Outsideren. Du kan se mere på nyeperspektiver.dk/om-os/om-nis

Hvis du vil være med, skal du tilmelde dig ved at sende en mail til nis@outsideren.dk eller ringe på 40370234