Fotofabrikken

Et frirum for dig, der ønsker at opdage (eller genopdage) glæden ved at udtrykke dig gennem fotografi.

Outsiderens Fotofabrik tilbyder et kreativt frirum, hvor glæden ved fotografi står i centrum. Her er der plads til at eksperimentere med lys, skygge, komposition og perspektiv – og til at være præcis, som du er. Fotofabrikken byder alle velkomne, uanset om du er nybegynder eller erfaren.

I Fotofabrikken fokuserer vi på fotografi som en måde at inspirere og lære af hinanden, med målet om at bruge fotografi som formidlings- og udtryksform.

Vi deler og diskuterer vores egne eller andres fotografier for at udforske, hvad fotografi formår. Dialogen kan handle om både de kreative og tekniske aspekter såsom lys, eksponering, og fx tips til, hvordan man udnytter mobiltelefonens kamera bedst muligt. Der arrangeres også fotoudflugter. Der er desuden mulighed for at Fotofabrikken bidrager med fotos til Magasinet Outsideren og foreningens hjemmeside, SoMe mv.

Fotofabrikken er selvstyret med frivillige tovholdere. Fotofabrikken er ikke et kursus, men vi lærer af hinanden gennem dialog og opmuntrende, konstruktiv feedback. Vi opfordrer alle interesserede til at blive en del af fællesskabet, hvor du har mulighed for at bidrage til beslutningerne, og engagere dig i skabelsen og diskussionen af billeder!

Praktisk
Vi mødes tirsdage i lige uger kl. 16.00 til 17.30/18.00. Enten i Outsiderens lokaler i Heimdalsgade 37, 1. sal eller et udvalg sted til udflugt.

For tilmelding, skriv til pia@outsideren.dk

Link til Facebook-gruppe: Fotofabrikken (Outsideren)