Redaktionsmøder

Lyst til at bidrage til det redaktionelle arbejde?
På Outsideren holder vi ugentlige redaktionsmøder, som er åbne for alle. Møderne foregår i en hyggelig og afslappet atmosfære med indlagte pauser. Redaktionsmøderne er for dig, der har lyst til at debattere aktuelle emner inden for psykiatrien, brainstorme, lave interviews eller andet redaktionelt arbejde.

Du kan få feedback på dine tekster og hjælpe andre med at færdiggøre deres. Efter behov kan vi holde oplæg i artikelskrivning, interviewteknikker mm. Derudover orienterer vi kort om nye tiltag i foreningen, ligesom der altid er åbenhed overfor forslag til nye initiativer, som er i de frivilliges interesse at gennemføre.

Her kan du få ansigt på, hvem der står bag redaktionsmøderne

Redaktionsmøde
Mandag kl. 13-14.30
Redaktionsmøderne er åbne for alle, der ønsker at bidrage til det redaktionelle arbejde i Outsideren. Her snakker vi om nye idéer til tekster og lign. til outsideren.dk og vores fysiske blade og gennemgår indkomne henvendelser til redaktionen

Åben redaktion
Mandag kl. 10-13
Her kan man komme forbi og sidde og arbejde på sine projekter, snakke med andre over en kop kaffe og i det hele taget bare mødes og ’catche up’.

Redaktionsmøderne afholdes af
Line Seier Madsen
Leder og redaktør
line@outsideren.dk