Dagen er forudsigelig, oftest lys

Natten er magisk, mørkets gys

Men når mørket omslutter alt

Hører jeg mit navn blive kaldt

 

Om dagen er jeg lysets fange

Finder tryghed i mørke sange

Som vampyrer, skyr jeg solen

Månens skær spejler i floden

 

Strålerne er borte, solen gik

Den mørke himmel af mystik

Men mørket skræmmer ikke

Jeg er tryg i stjerners blikke

 

Dagenes timer tikker i hast

Nattens greb holder mig fast

Lys eller mørk, dag eller nat

I hver af dem har jeg grædt

 

Dagens lys håner mit indre

I mørket vil hjertet splintre

Symboliserer dag det gode

Eller er intet som vi troede

Om Forfatteren

Jeg hedder, Camilla. Er 27 år. Har skrevet digte i 5-6 år efterhånden. Skriver om mig selv, mine tanker og følelser. Jeg eksperimenterer med min skrivestil, da jeg oftest skriver i AABB rim, men udfordrer mig selv lidt i andre rim-strukturer, eller slet ingen rim. Er ny herinde, men har og er på andre blog-sider. Så jeg i gang med et kæmpe skridt i mit liv, en udgivelsesproces af en digtsamling.