Jeg skal have servicehund fra Servicehundeforeningen

Jeg får servicehund

Den 3 maj 2022 ringede min kæreste til mig og fortalte min sagsbehandler havde ringet til ham, og sagt: Ida får servicehund.

Der er gået nogle dage nu og jeg skifter mellem at forstå det og ikke forstå det. At jeg får servicehund.

Det bliver en rejse for mig. Jeg vil gerne fortælle om det og dokumentere det, men skal jeg det, bliver det meget uperfekt. Mere end det, er der ikke overskud til. Du kan følge min uperfekte verden på Twitch

Synligt syg

Jeg er førtidspensionist, kronisk syg og… udadtil ser jeg normal ud og… jeg har tænkt meget over at jeg hader at se normal ud. Ligne en normal velfungerende person, men når jeg får min servicehund, bliver det synligt, når jeg færdes ude i verden, at jeg ikke er normal.

Det vil lette nogle ting for mig personligt. Jeg lider voldsomt af selvstigmatisering, og har så svært ved at acceptere jeg ikk kan tjene penge. Jeg kan jo blogge, forfatterskab, streame, stille ting hjemmefra…

Så gør det dog for helved ida og tjen nogle penge… ja du kan ikke passe et job ude i verden, det ved jeg godt, men så må du fandme tage dig sammen og gøre det hjemmefra mange timer hver dag!

Citat det onde ego

Har jeg sovet skidt, mareridt, skal jeg ikke lave noget der udfordre min hjerne og koncentrationsevne dagen efter. Jeg kokser for nemt, hvis jeg prøver. Bliver hyper, ked, selvskadende, når jeg hurtigt ikke kan finde ud af opgaven, jeg satte mig for at løse.

Servicehund kan hjælpe mht selvstigmatisering

Jeg får en hund at passe og skulle fokusere på. Jeg skal ikke arbejde og tjene penge. Jeg skal passe mig selv. Min hund. Det letter en stor sten fra mit hjerte, at jeg bliver synligt syg. Det var også noget af det jeg havde meget svært ved som normalvægtig spiseforstyrret. Da jeg fik anoreksi, blev det åhhhh ja mere synligt at jeg var syg og faktisk nemmere at være syg. Men hårdere for kroppen, så det holdt ikk i længden.

Der går mellem 6-12 måneder inden jeg får min servicehund og det bliver stadigt en hård tid. Har haft et koks og selvskadet en gang efter jeg fik nyheden.

Jeg får servicehund

Jeg glæder mig til at få den. Min helt egen kærlige hjælper 24/7 til min CPTSD osv osv osv.