Outsideren vandt Årets Fællesskabspris 2022

Outsideren blev vinderen, da Årets Fællesskabspris 2022 blev uddelt for at hylde de frivillige, der gør en særlig indsats for københavnernes sundhed og ældres livskvalitet. Foreningen Outsideren fik flest stemmer og løb dermed med københavnerprisen. De blev skarpt forfulgt af Tingbjerg Pensionistcenter, der vandt juryprisen

Af Mikkel Sjølund

Glæden og overraskelsen var til at tage og føle på, da Outsideren på Københavns Rådhus blev udråbt som vinder.

– Vi er alle jublende glade og overvældede af stolthed. Nu står den på velfortjente rådhuspandekager og bobler, udtaler Line Seier Madsen, lederen af Outsideren.

Der går en særlig tak til alle, som har stemt på Outsideren.

– Vi har futme lige vundet Årets fællesskabspris. Foreningen Outsideren, hvor jeg er SÅ glad for og stolt over at arbejde. Af hjertet tak til alle jer, som har stemt på os, udtaler Outsiderens skriveunderviser, Jannie Holm Audebo.

De to vindere blev belønnet for at gøre en forskel for mennesker med psykiske lidelser og for ældre i Tingbjerg. Begge prismodtagerer fik 25.000 kr. til at forsætte det gode arbejde. I forbindelse med nomineringen til Årets Fællesskabspris blev der produceret denne video, der beskriver, hvad Outsideren står for:

https://video.kk.dk/v.ihtml/player.html?photo_id=77009858