Et eksperiment

Jeg har været på et skrivekursus, som var online. Det hedder ”skriv dig glad” ved Anna Klahn.

En af lektionerne var at finde ny inspiration. Man skulle finde en sætning i flere forskellige bøger, man ikke kendte i forvejen. Så den bedste løsning var at tage på biblioteket.

Det passede jo fint med, at det var weekend. Jeg er lidt for god til bare at være hjemme i weekenderne, så det var en god anledning til at komme lidt ud. Om lørdagen tog jeg på biblioteket, hvor jeg bare tog nogle tilfældige bøger, hvor jeg skrev en sætning ned fra hver bog i min notesbog.

Jeg skulle så vælge en sætning og finde inspiration til en tekst. Jeg var glad for at have mine hovedtelefoner med. Der var mange mennesker, så det var rart at høre lidt musik, for ikke at blive overstimuleret. På forløbet brugte læreren videoer til at beskrive, hvad ugens tema var og en dybe gennemgang af de forskellige opgaver.

Jeg var så stolt over, at jeg var kommet afsted på egen hånd. I det der var et formål, hvorfor jeg var der, nåede jeg ikke at tænke, at jeg var alene eller jeg ikke kendte nogle. Jeg fandt en fin plads med en smuk udsigt. Jeg sad i min egen verden og kiggede ud mod vandet. En ældre mand kom hen til mig og snakkede med mig, som om at han kendte mig. Han gav mig et kompliment om, at der nu var noget kønt at kigge på. Jeg troede, han mente udsigten, men det viste sig at være mig, han mente.

Tiden gik bare så hurtigt og da jeg så på uret havde der gået to timer. Heldigvis fik jeg ikke nogen p-bøde, da jeg nåede ud til bilen, inden den begrænset parkering var overskredet.

Jeg havde haft en rigtigt god formiddag, hvor jeg havde fået ny inspiration. Nogen gange skal man bare kaste sig ud i noget nyt, for det kan give en ny god oplevelse.