KaffeBar (begær)

Endeligt fandt jeg en psykolog. Denne dag skulle jeg se ham for første gang. Det gjorde at mine følelser var lidt udenpå. Jeg oplevede dagen fuldt. Jeg kom ½ time for tidligt, så jeg fandt en kaffebar. Den var helt fyldt op, det eneste sted jeg kunne side var ved et bord hvor der sad en smuk kvinde. Jeg kunne mærke mit begær. Jeg skrev dette digt imens jeg drak min kaffe. Jeg fik aldrig fortalt hende noget om digtet, men smuk var hun. Psykolog samtalen gik godt, og min dag endte et dejligt sted. Jeg prøvede at male en kvinde der nyder en kop kaffe, men det endte ud i denne blæksprutte.

Digt:

Ilden raser rask igennem livet
Stormen raser i takt med hun smiler til mig
Mine knæ bliver bløde og jeg smiler tilbage
Jeg tør dårligt nok kigge på hende
Har hun det måske ligeså

Hendes kastanje farvede hår glimter i lyset
Det giver et sus i maven
Jeg er flov og kigger ned i min kaffe
Måske under andre omstændigheder
Jeg elsker livet igen og smiler

Jeg tror på at fremtiden vil være positiv
På trods af alt det andet
Lad stormen tage mig med
Lad ilden blive tændt
Brænder vi os

Jeg brænder for livet
En brændende sol giver mig energi
Men du varmer lige så
Du giver mig energi

Jeg har lyst til hende
Får lyst til at røre ved hende
Bare tanken gør mig opstemt
Der er upassende
Jeg kan ikke tænke på andet

Hvad gemmer sig i mellem dine ben
Må jeg gerne røre ved dig
Vil du være med
Luk mig ind i varmen

Nu er kaffen færdig
Det blev kun til et blik et smil
Men jeg var handle lammet
Og var varm som solen
Da jeg gik

www.paranoidhotel.dk