Outsideren inviterer … til debat om psykiatri og spiritualitet

Arrangementet er afviklet og kan opleves i denne video:

www.facebook.com/Outsideren.dk/videos

 

Mange oplever, at spiritualitet er en vigtig del af rejsen med psykisk lidelse og recovery. Tro – om den er religiøs eller ej – og helbredelse spiller sammen. Alligevel lever vi i en kultur, hvor der generelt ikke tales så meget om tro og åndelige emner. Hvis man oven i købet har en psykiatrisk diagnose, er det som om, at der er en endnu større berøringsangst. Hvorfor mon det?

At blive alvorligt syg kan skabe eksistentielle kriser, hvor tab af mening i livet forsvinder og fundamentet skrider. Der kan opstå spørgsmål som, hvad der er meningen med lidelsen? Og hvad der er meningen med mit liv?

Hvordan kan tro styrke os i helbredelsen, eller hjælpe os til et godt liv med de begrænsninger, lidelsen sætter? Hvad er åndelig omsorg, og hvordan kan vi give det til hinanden?

Sammen vil vi prøve at sætte ord på disse spørgsmål.

Oplægsholder
Outsideren har inviteret Mads Graves Pedersen, der er sognepræst i Tagensbo Kirke i Nordvest, til at komme og debattere med os om forholdet mellem åndelighed og psykiatri. Alle, der har interesse for emnet, er mere end velkommen til at deltage.

Der vil være kaffe/the på kanden og et stykke sødt.

Dato
Fredag d. 15. december kl. 16-18 i Outsideren,
Heimdalsgade 37, 1. sal, 2200 Kbh N.

Facebookevent
www.facebook.com/events/1412280079389186

Outsideren inviterer … er en række arrangementer, der sætter fokus på vigtige temaer for alle, der ønsker at blive klogere af Outsider-perspektiver på psykiatri og samfund. Arrangementerne er afholdt med støtte fra Velliv Foreningen. Følg med her på siden eller på Outsiderens Facebook for at se de næste arrangementer.

Det forrige arrangement handlede om recovery og kan opleves i denne video:

https://www.facebook.com/Outsideren.dk/videos/1061580254979408