Outsideren inviterer … til debat om recovery

Arrangementet er afviklet og kan opleves i denne video:

www.facebook.com/Outsideren.dk/videos

Til dette års psykiatritopmøde deltog Outsideren i en paneldebat om recoverybegrebet. Den åbnede for mange vigtige perspektiver, som vi kun lige fik berørt. Derfor inviterer Outsideren nu til oplæg og videre dialog om recovery.

Vi vil dykke videre ned i den personlige recoveryproces og sammen søge efter konkrete praktiske tiltag, der vil kunne bidrage til psykiatriens, civilsamfundets og psykisk lidendes egen rolle for recovery.

Der vil være kaffe/the på kanden og et stykke sødt.

Panel
Mød Rasmus Knold Andersen, erfaringsbærer og projektmedarbejder i Håb i Psykiatrien, og Boris Lauritzen, leder i Foreningen Outsideren. Og deltag selv i debatten om, hvad recovery er, hvem der ejer begrebet, og hvorfor det er vigtigt.

Dato
Mandag d. 27. november kl. 16-18 i Outsideren, Heimdalsgade 37, 1. sal, Kbh N.

Facebookevent
www.facebook.com/events/766666002139424

Outsideren inviterer … er en række arrangementer, der sætter fokus på vigtige temaer for alle, der ønsker at blive klogere af Outsider-perspektiver på psykiatri og samfund. Arrangementerne er afholdt med støtte fra Velliv Foreningen. Følg med her på siden eller på Outsiderens Facebook for at se de næste arrangementer.