Don’t fear the weird 2021

I 2021 er festivalfilmene blevet til i et tæt samarbejde mellem hovedpersonerne og instruktøren. Sammen har de fundet frem til, hvilke historier der var vigtige at få fortalt, da filmene blev til. Alle de medvirkende lever med psykiske lidelser, men filmene omhandler ikke som sådan deres diagnoser. Fortællingernes temaer er derimod universelle og eksistentielle, og de kan være med til at nuancere vores forståelse af menneskelige udfordringer.

Hvis du synes, det kunne være spændende at lave en filmvisning med Q and A og møde nogle af de medvirkende og instruktøren, så skriv til: marialisa@outsideren.dk

TANKERNES PORT
Rune har det svært, når han skal kontakte sine venner. I filmen får vi indblik i Runes tanker og følelser forud for en telefonsamtale med en god ven.

Medvirkende: Rune Jørgensen
Instruktør, foto og klip: Maria Lisa Olsen
https://www.youtube.com/watch?v=J9EEXivd5hk

ALENE MED DE ANDRE
Alexandra er en social person med mange jern i ilden. Alligevel kæmper hun med ensomhed og bekymringer for fremtiden. Vi følger hendes kamp for at finde fællesskab og mening med livet.

Medvirkende: Alexandra Bogstad
Instruktør, foto og klip: Maria Lisa Olsen
https://www.youtube.com/watch?v=RJ1Q0rL6cog

HVIS INGEN SER MIG
I en poetisk og sanselig fortælling kommer vi tæt på Mei og hendes refleksioner om at leve på landet og i byen, om at have borderline og om at komme tættere på sig selv og naturen.

Medvirkende og tekstforfatter: Mei Hirschmann Bieber
Instruktør, foto og klip: Maria Lisa Olsen
https://www.youtube.com/watch?v=W6NaXPvaZHE

KONDIKNUD RISING
Jacob vil skrive en rap om sit dårlige selvværd. Han vil også holde en koncert. Filmen handler om at overvinde sig selv og angsten. Den handler om at nå i mål, selvom der er bump på vejen.

Medvirkende: Jacob Knudsen
Instruktør, foto og klip: Maria Lisa Olsen
https://www.youtube.com/watch?v=KXcTKmpks-M

 

Vælg en anden kategori af videoer:

Don’t Fear the Weird 2022

Don’t Fear the Weird 2019

Don’t Fear the Weird 2018

Don’t Fear the Weird 2017

Don’t Fear the Weird 2016

Med egne ord

Diverse videoer