Super arrangement: Coping og menneskelig opblomstring

Det var et super arrangement på Bryggen i går. Jeg blev meget varm i hjertet ved at være sammen med disse ildsjæle. Og holdningen til sygdom var jo begavet og tankevækkende: Sygdom, – mener de – er en sund reaktion på urimelige omgivelser.

Vi har hørt den holdning før Fra Laing med antipsykiatrien i 60’erne og jeg personlig har samme holdning – og mener samtidig også at lægerne har fat i noget med deres hjerneforskning. Men jeg er skeptisk over for medicin – især på lang sigt.

Hvis man er ved at trappe ud af sin medicin vil der være meget at hente i deres bøger fra psykoVision. Outsideren fik et eksemplar af “Menneskelig opblomstring – Recovery” af Mike Smith og Marion Aslan.
Jeg vil gerne læse den – nu eller senere – og anmelde den inden for det næste ½ år

Se mere på www.psykovision.dk

Bedste hilsener
Annette / Redaktionen