Fra det nye nummer

Kom i form med tidsskriftet Outsideren:

LØB FRA EN PSYKISK SYG

Det er med stolthed, at Outsideren nu kan invitere til første udgave af et nyt og enestående arrangement for hele familien – et løb, der ikke er begrænset i længde eller tid, men varer lige indtil du bliver fanget.

Naturligvis ved vi, at flere af vores konkurrenter i medieverden allerede har deres eget løb – Politiken arrangerer marathon og Alt for Damerne laver kvindeløb – til gengæld er vores koncept helt unikt:

Først sendes deltagerne afsted fra startlinjen – ganske som i alle andre løb – og præcis fem minutter efter slippes en gruppe farlige psykisk syge løs samme sted og optager straks jagten på menneskemængden foran.

Den deltager, der fanges sidst, har vundet!*

Arrangementet er blevet til i tæt samarbejde med Sikringsstyrelsen i Nykøbing Sjælland, der vederlagsfrit har stillet fem ekstremt ustabile psykisk syge til vores rådighed. Og alle er naturligvis velkomne til at deltage, uanset køn og alder – eneste betingelse er, at du trænger til at røre dig lidt i godt selskab med andre!

Vær med i tidsskriftet Outsiderens store arrangement på Rådhuspladsen i København den 12. november 2010

* Vinderen (evt de efterladte) vil efter løbet få overrakt førstepræmien, ”Den gyldne Parabol”, der gør dig i stand til at se samtlige danske TV-kanaler og dermed være optimalt informeret i tilfælde af breaking news som krig, jordskælv eller tosser på flugt fra en af landets psykiatriske afdelinger.