Hør om journalistik af Ulrik Dahlin 12.5.

Torsdag 12.5. kl. 14 – 16 kommer journalisten Ulrik Dahlin her på Outsideren.

Ulrik Dahlin er i dag journalist på Information  Han har tidligere arbejdet på Ugeavisen København, Månedsbladet PRESS og som freelance journalistbureauet Ekspress. Han er selvlært journalist og har været med til at starte mange af sine jobs op fra bunden. Undersøgende journalistik er i høj grad et arbejde, han kan. På Informations hjemmeside bliver han præsenteret som manden, der”arbejder med aktindsigt ud fra det velkendte motto: Skyd på alt, hvad der rør sig.”

For et blad, somOutsideren, der hele tiden udvikler sig, er det godt at møde en erfaren mand, som ved, hvordan artiklerne skal skrues sammen.Vi mener selv, at vi godt kan levere noget, som er fuldt og helt lige så godt, som det, der bliver lavet andre steder. Men vi kan også altid lære noget af dem, der har den store erfaring.    

Overskriften for 12.5. er derfor: Hvad skal der til, hvis man vil lave noget journalistik, der batter!  

Hvad skal der til for at skrive en artikel, som fanger og provokerer, kommer ud til kanten, så folk farer op af stolen, kimer redaktionen ned, skriver harmdirrende læserbreve. Artikler/indslag, der får mediemaskineriet til at køre?
Hvordan går man lidt skarpt til politikere og andre, som har ordet i deres magt, så man får dem ned at ligge?
Hvordan skriver man artikler, der flytter selve kunsten/ håndværket i det at skrive en artikel, river lidt op i mediebilledet?  
Med andre ord: Hvordan laver man journalistik for viderekommende?  

Ud fra Ulriks egen erfaring og det, vi kan bidrage med her på Outsideren med vores egne meninger og egne artikler, er det helt sikkert, at der kan komme noget fornuftigt ud af den dag.

Hvis du bare er interesseret i journalistik og gerne vil høre Ulrik Dahlin tale om det, er du naturligvis også meget velkommen.  Vi bor Bragesgade 10, 1., 2200 København N