Maria Bäck efterlyser personer der vil dele deres historier med hende.

Filmprojekt er ved at være afsluttet

November 2011. Maria Bäck søgte før sommerferien deltagere og researchpersoner til sit filmprojekt. Projektet er nu ved at være afsluttet. Derfor kan du desværre ikke længere kontakte Maria om at deltage i filmen. Outsideren vil slå lignende projekter op, her på hjemmesiden, når de tikker ind.

Jeg er i gang med at lave en film, hvor de medvirkende er psykisk sårbare eller pårørende til psykisk sårbare. Det er et stort tabu at tale om psykisk sårbarhed og det vil jeg være med til at nedbryde.

Maria Bäck efterlyser personer der vil dele deres historier med hende.

Jeg er selv pårørende da min mor har diagnosen bipolar/maniodepressiv. Det har fyldt meget i mit liv – og det gør det stadig. Min film tager udgangspunkt i det univers jeg kender fra hende. Jeg er meget fascineret af tanker omkring virkelighed/uvirkelighed og den logik som oftes gemmer sig i det stof, som mange i samfundet bare ser på som værende “unormalt”.

Du kan når som helst ringe til vores telefonsvarer og komme med dit bidrag til filmens lydside. Alle hilsner, digte, funderinger er velkomne. Du vælger selv om du vil være anonym eller ej.

Derfor søger jeg nu efter personer, som har lyst til at dele deres historie med mig. Det skal ikke nødvendigvis bruges i filmen, men er i første omgang tænkt som research og inspiration. Jeg leder især efter kvinder som selv har diagnosen bipolar eller som er pårørende til en der har. Men hvis du ser dig som psykisk sårbar/pårørende på en anden måde, så skal du alligevel ikke holde dig tilbage fra at kontakte mig.