Det er dem mod mig. det er det.

De vil fede mig op!

De gør det kun for at genere mig. 

 

Anoreksien snakker højlydt for tiden. Den snakker om at jeg ikke må spise. At mit bosted ikke støtter mig, men kæmper mod mig i stedet for med mig. Den siger at jeg får det bedre hvis jeg ikke spiser.

 

På den anden skulder sidder fornuften. Den del af mig der gerne vil være rask. Den del der vil kunne spise helt almindeligt igen.

 

Når jeg sidder med maden foran mig, er jeg vred. vred på mig selv, vred på mit bosted og vred på hele Verden.

Jeg står i en situation hvor alt jeg gør er forkert. Hvis jeg spiser, bryder jeg min aftale med anoreksien, men holder min aftale med min behandler og mit bosted.

Hvis jeg ikke spiser, holder jeg aftalen med anoreksien og bryder aftalen med min behandler og bosted.

 

Jeg har nogle mål jeg gerne vil nå: Jeg må få en kanin når jeg når et BMI på 16. Der er tre kilo til.

Om Forfatteren

Jeg hedder Line og er 24 år. Jeg har gennem de sidste otte år haft adskillige diagnoser, men i dag har jeg stort set ingen kontakt til psykiatrien. Jeg bor i Odense i til hverdag læser jeg HF enkeltfag på nedsat tid. Jeg er desuden En Af Os ambassadør i Region Syddanmark og springer faldskærm i min fritid.

Skriv Kommentar

Din email og IP-adresse vises ikke offentligt, men kan ses af Outsideren og forfatteren, som har skrevet bloggen.