Af Alma Ravn

 

Horror Vacui

Den eneste frygt jeg nærer
er frygten for det tomme rum
hvor indholdsløsheden regerer
hvor dumhed er summernes sum.

Dumhed og magt er forbundne
– de bunder begge i åndløshed –
Kun insistensen på mening
giver indhold en mulighed.

Dog magt og magt er uens
for af versioner findes der to:
Dén der vil magt for magtens skyld
Og dén der vil magte at gro.

 

Digtet er skrevet den 1. september 2013.

Læs også “Solsikken” af Alma Ravn: Solsikken

Om Forfatteren

Outsideren er Danmarks største online-magasin om psykiatri og psykisk sygdom, produceret af mennesker, der har prøvet psykiske lidelser på egen krop og sjæl. Outsideren er et talerør for folk med psykiatrisk brugererfaring. Outsideren tilbyder også Danmarks største blogger-univers for psykisk sårbare.

En kommentar

  1. karen møller

    Kære redaktion. Jeg er alma ravn’s søster, den alma der skrev bla digtet om solsikken her på jeres fantastiske spot. Vi mistede kontakten for længe siden, men blod er tykkere end vand og hun er dybt savnet nu og gennem lang tid. Vil i formidle min email add til hende? Måske savner hun også sin mor og mig? På forhånd en hel million tak. Add er; smukkekaren1807@gmail.com ps vi elsker dig din lille vædder! Kom nu….for f…..

    Svar

Skriv Kommentar

Din email og IP-adresse vises ikke offentligt, men kan ses af Outsideren og forfatteren, som har skrevet bloggen.