Mød Outsideren på Folkemødet!

Outsideren deltager i år med to frivillige på årets Folkemøde på Bornholm, nemlig Jesper (anonym) og Louise Bjørndal.

Jesper er bestyrelsesmedlem i Outsideren og repræsenterer også Psykiatrialliancen på Folkemødet. Sammen med fem andre taler han ved arrangementet “Psykiatrialliancen – en ny alliance” på et debatmøde lørdag den 18. juni kl. 15-16 arrangeret af SIND, Psykiatrifonden og Dansk Psykiatrisk Selskab i K2 SIND-teltet på Kirkepladsen.

Louise Bjørndal er en af Outsiderens meget flittige bloggere og artikel-skribenter. Hun er også En af os ambassadør. Hun kan opleves fredag den 17, juni kl. 9-9.30, hvor hun under overskriften “Fra diagnose til menneske – mit sted midt i verden” taler om sit liv som psykisk syg med 11 års institutionsliv, før hun kom ud som et helt menneske takket være det private botilbud Egholt, der også er arrangør af mødet. Det foregår på J20 LOS – De private sociale tilbud – Kæmpestranden.

Se også Louises blog på Outsideren