Don’t fear the weird – tre dages crazy film i Cinemateket

Download program! Fra den 13. til 15. september ruller en tre-dages filmfestival af stabelen i Cinemateket med et overflødighedshorn af spillefilm, bruger-producerede kortfilm, debatarrangementer, events, musik og underholdning.

Nyt: download programmet som pdf

Festivalen, der er blevet til som et samarbejde mellem Outsideren, PsykInfo og Cinemateket, fejrer psykisk sygdom ved at lade Hollywood møde virkeligheden: 10 udvalgte spillefilm med et psykiatrisk indhold møder en håndfuld kortfilm, hvor virkelighedens danske psykiatribrugere selv kommer til orde. Udover filmprogrammet byder festivalen på debatter med bl.a. psykiatribrugere, psykiatere, psykologer, filmfolk – og på underholdning og events.

Bestil billetter her:
http://www.dfi.dk/Filmhuset/Cinemateket/Billetter-og-program/Serie.aspx?serieID=12835#

Følg festivalen på Facebook her:
https://www.facebook.com/events/1149404401787995/

Du er meget velkommen til støtte festivalen som frivillig – kontakt Outsideren på tlf. 2818 1190

 

 

Se flere videoer på Outsideren/video og følg os på Facebook: Outsideren på FaceBook
Følg os på YouTube: Outsider Video